Απέφυγαν τις κάμερες - "Σούσουρο" με το βίντεο της Δέσποινας Βανδή & του Βασίλη Μπισμπίκη από το αεροδρόμιο

Επέστρεψαν από την Τοσκάνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Απέφυγαν τις κάμερες -

Η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Καβάλα για να περάσει λίγες στιγμές με την οικογένειά της (δείτε εδώ τον κούκλο γιο του αδερφού της), ωστόσο λίγο αργότερα πέταξε για Τοσκάνη με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, όπου πέρασαν τις υπόλοιπες ημέρες του Πάσχα.

Το βράδυ της Τρίτης 18/4, όμως επέστρεψαν και η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τους εντοπίσει και να αποσπάσει μερικές δηλώσεις τους, ωστόσο εκείνοι δεν είχαν την διάθεση να μιλήσουν μετά από την πτήση τους και έτσι η τραγουδίστρια ευγενικά εξήγησε πως δεν θέλει να κάνει δηλώσεις.

Πέρα, από το βίντεο κατά την έξοδό τους, βέβαια, από το αεροδρόμιο, υπάρχει και ένα ακόμα, το οποίο τους δείχνει στο business lounge που βρισκόντουσαν πριν μπουν στο αεροπλάνο, με τους δυο τους να είναι αχώριστοι και να μετακινούνται από μέρος σε μέρος ο ένας πίσω από τον άλλο.

Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή στις κάμερες μετά το ταξίδι της με τον Μπισμπίκη στην Τοσκάνη

«Παιδιά, ευχαριστώ, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

«Ούτε ένα ζεϊμπέκικο δεν χόρεψε», είπε τότε γελώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε επίσης: «Δεν κοιμάμαι τα βράδια...» - Η Βανδή απασφάλισε για τη σχέση της με το Βασίλη Μπισμπίκη

Πανζουρλισμός στο instagram με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν

Τρελά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι είναι πια αποδεδειγμένο πως έχουν βρει το άλλο τους μισό και πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Πλέον δεν κρύβουν την σχέση τους και την απολαμβάνουν ως το έπακρον.

Φέτος, μάλιστα, ήταν το δεύτερο Πάσχα που γιόρτασαν και πέρασαν ως ζευγάρι μιας και μετρούν ήδη δύο χρόνια σχέσης και όπως όλα δείχνουν θα μετρήσουν πολλά περισσότερα. Πέρσι, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια γιόρτασαν το Πάσχα στο Πήλιο, στο εξοχικό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της συζύγου του μαζί με μερικούς ακόμη καλούς τους φίλους.

Φέτος, αν και δεν αποκάλυψαν οι ίδιοι τον προορισμό τους, τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσαν από μια κοινή τους φωτογραφία προκειμένου να ευχηθούν “Χρόνια Πολλά” στους διαδικτυακούς τους φίλους (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον γάμο τους).

«Χρόνια καλά με υγεία και αγάπη..», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ από τη δική της πλευρά η Δέσποινα Βανδή έγραψε: «Χρόνια πολλά ευτυχισμένα γεμάτα αγάπη».