Χριστίνα Βραχάλη: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της

«Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα “ματαιωμένο"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Χριστίνα Βραχάλη έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες βιώνοντας το θαύμα της ζωής. Η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ολοκλήρωσε την προσωπική και οικογενειακή της ευτυχία.

Πριν από λίγα λεπτά λοιπόν, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, ποζάροντας τόσο μαζί με την κορούλα της όσο και με το γιατρό της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη μέσα από το μαιευτήριο

«Το αποτύπωμα του 2023...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου @stefanoschandakas και την μαία μου @tsiara_eleni που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι.

Το μαιευτήριο @mitera.gr για την οργάνωση, την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε μητέρα αυτές τις δύσκολες και σημαντικές ώρες...

Την ξαδέρφη μας @xenakigal που μου κρατούσε το χέρι και μου σκουπίζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά...

Την οικογένεια μου @eleana_vrachali @eirinizervouvrachali
@vrachalis @georgiabasta που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά.

Την άλλη μου "οικογένεια"
@stauroulapoll
@penny_in7
@vereniki @maria__karahaliou @danae_loukaki @eirini_dolucky @akis_karagiannis23_unofficial @panos_sourounis που έστησαν πάρτυ στο Μαρούσι. ????

Άπειρη ευγνωμοσύνη @stavrosntinos την Αγγελικούλα και το "γιατρό" μου... Δεν θα το ξεχάσω ποτέ

Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα "ματαιωμενο"...

Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστεροσκονη τους ετούτες τις ώρες...
Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια...».


Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της η Χριστίνα Βραχάλη

Η Χριστίνα Βραχάλη λίγο πριν υποδεχθεί το πρώτο της παιδί, είχε βρεθεί στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, Switch, το οποίο παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά, ή αλλιώς η Στέλλα του Σασμού, και δεν θα μπορούσε να παραλείψει να μιλήσει γι' αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της, την εγκυμοσύνη της.

Αποκάλυψε ποια είναι τα συναισθήματά της και πόσος καιρός έμεινε μέχρι να περάσει το κατώφλι του μαιευτηρίου, ενώ δήλωσε και ποιο είναι το όνομα που θα πάρει το παιδί της, το οποίο είναι κοριτσάκι, όπως επισήμανε την ίδια στιγμή.

«Το πιο extreme sport της ζωής μου είναι η εγκυμοσύνη μου. Είμαστε πολύ κοντά. Αισθάνομαι πολύ καλά! Εντός ολίγων ημερών αναμένουμε. Είναι η Ειρήνη μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια (δείτε εδώ την φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα).