Γιώργος Λιανός: «Οι ντόπιοι μας κοίταζαν λες και θέλαμε να κάνουμε βουντού» - Το άγνωστο περιστατικό πίσω από τις κάμερες του Survivor

«Μελετάω συνεχώς τις συνεντεύξεις των Μαχητών»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου του ΣΚΑΙ και στο δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φικάρη. Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για την επιστροφή του ριάλιτι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα). Όλα είναι σχεδόν έτοιμα και τώρα παίκτες και παραγωγή αναμένουν την ημερομηνία που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor

«Τελευταία στιγμή θα μάθουμε την ημερομηνία αναχώρησης, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Ανυπομονώ για το Survivor, θέλω να δω παίκτες αθλητικούς και έξυπνους. Μελετάω συνεχώς τις συνεντεύξεις των Μαχητών. Έχουμε κόσμο διψασμένο να ζήσει την εμπειρία. Φέτος θα δούμε και άλλους παίκτες να μπαίνουν αργότερα στο παιχνίδι. Τα αγωνίσματα φέτος θα είναι πολύ τίμια, θα δούμε κλασικούς στίβους μάχης και το θέμα είναι να καταφέρεις να επικρατήσεις. Το πώς θα καταφέρει κάποιος να επικρατήσει έχει να κάνει με τις ικανότητές του. Περιμένω να δω ένα πολύ στρατηγικό Survivor που θα είναι και πολύ αθλητικό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε φυσικά πίσω από τις κάμερες. «Προσπαθούσαμε να βρούμε αρνάκι γάλακτος να το βάλουμε στη σούβλα και οι ντόπιοι μάς κοίταζαν λες και θέλαμε να κάνουμε βουντού, κάποια τελετή», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

"Ναυάγησαν" 2 συμφωνίες την τελευταία στιγμή - Η παίκτρια που είπε το "ναι" 10 μήνες μετά τον χωρισμό της

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι το Survivor 2024 να ξεκινήσει, ωστόσο οι παίκτες δεν έχουν κλείσει ακόμα, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομάδα των διάσημων. Ενώ όλα έδειχναν πως υπήρχαν δυνατές συμφωνίες, δύο από αυτές "ναυάγησαν" την τελευταία στιγμή.

Από τα πρώτα ονόματα που διεκδίκησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έδειχνε να είναι πολύ θετική, έχοντας καταλήξει και έχοντας συμφωνήσει με τους όρους συμμετοχής της. Παρόλα αυτά, οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως κατά 99% μένει εκτός, διότι για άλλη μία φορά δημιουργήθηκε πρόβλημα με την είσοδό της (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τα προσωπικά της μετά τον χωρισμό με τον Πασχαλάκη).

Εκτός μένει και ένας ακόμη πολυπόθητος παίκτης, είναι ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως εάν έμπαινε ξανά θα το έκανε μόνο και μόνο για τα λεφτά (δείτε εδώ τις δηλώσεις του). Φαίνεται, λοιπόν, πως δεν τα βρήκε με την παραγωγή και οι κόκκινοι θα χάσουν έναν πολύτιμο παίκτη στρατηγικής.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, όμως, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, υπάρχει και ένα πρόσωπο, συγκεκριμένα μία γυναίκα, η οποία τα έχει βρει με την παραγωγή και είναι με το ένα πόδι στον Άγιο Δομίνικο. Συμμετείχε και στο Asia Express με τον πρώην σύζυγό της. Ο λόγος για την Κρίστη Καθαργιά.

Καθαργιά Survivor 2024