«Στα προσωπικά μου είμαι...» - Η αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

«Είμαι ερωτευμένη με...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στα προσωπικά μου είμαι...» - Η αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 8/12 η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην καριέρα της, στα σχέδιά της και σε όσα θα ήθελε να κάνει στο μέλλον ακόμη και στην τηλεόραση, ενώ απάντησε και για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια, πριν από μερικούς μήνες, βγήκε από μία πολυετή σχέση, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον οποίο χώρισε άσχημα, καθώς άφησε υπονοούμενα για τρίτο πρόσωπο (δείτε εδώ τις δηλώσεις της). Παρόλα αυτά, έχει βρει ξανά τα πατήματά της και φαίνεται πολύ ανανεωμένη.

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον Πασχαλάκη

«Άνετα θα ήμουν σε ένα μουσικό πρότζεκτ στην τηλεόραση. Γενικά με ενδιαφέρει η τηλεόραση, οτιδήποτε θα μπορούσε να καθρεφτίσει την προέκτασή μου νομίζω ότι θα το έκανα καλά. Η αλήθεια είναι ότι με γοητεύει περισσότερο ο κινηματογράφος, αλλά είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις».

«Πριν ασχοληθώ με τη μουσική, όταν ήμουν ακόμη φοιτήτρια, επειδή ήμουν σγουρομάλλα, ήμουν σε ένα κλαμπ στο κέντρο και ένας φωτογράφος άρχισε να με φωτογραφίζει, με είχε μπερδέψει με τη Μαρία Σολώμου. Μετά, στην πορεία, μέσα στον χώρο, καταλάβαινα ότι ο κόσμος με μπερδεύει με την Ελένη Φουρέιρα».

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή και τον εαυτό μου» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το φιλί στο στόμα με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Η τραγουδίστρια έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της αυτήν την περίοδο, καθώς παράλληλα κάνει δραστηριότητες, που τη γεμίζουν χαρά και την ανανεώνουν.

Πρόσφατα η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε το παρόν στο The Ellinikon Park-"32η AXDW" και περπάτησε στην επίδειξη ''Kathy Heyndels & Marios Togos'' μαζί με την πρώην παίκτρια του My style rocks, Σοφιάνα Σπινούλα.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο σημείο και μάλιστα απαθανάτισε την τραγουδίστρια, όταν αποφάσισε στο τέλος της πασαρέλας να φιλήσει την Σπινούλα στο στόμα, αποχωρώντας χέρι χέρι.

Ειρήνη Παπαδοπούλου - ΣπινούλαΕιρήνη Παπαδοπούλου - Σπινούλα