Ελέτσι - Λεμονίδης: Με πορτραίτα της Ελίζαμπεθ στον τοίχο και τάρανδο με μεγάλα κέρατα ! Άνοιξαν το σπίτι τους και έφτιαξαν μελομακάρονα

«Μετά τον γάμο επειδή υπήρχαν πάρα πολλά αιτήματα από γυναίκες στο Instagram, το παίζει τζόβενο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελέτσι - Λεμονίδης: Με πορτραίτα της Ελίζαμπεθ στον τοίχο και τάρανδο με μεγάλα κέρατα ! Άνοιξαν το σπίτι τους και έφτιαξαν μελομακάρονα

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου. Λίγες ημέρες μετά τον λαμπερό γάμο τους στο κέντρο της Αθήνας (δείτε εικόνες και φωτογραφίες με το νυφικό), μπήκαν στην κουζίνα τους και έφτιαξαν μελομακάρονα.

Το ζευγάρι μάλιστα, μίλησε για τις πρώτες ημέρες του γάμου του, ενώ η επιχειρηματίας εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να αποκτήσει μέσα στο 2024 το πρώτο τους παιδάκι, αφού θέλει να γίνει μαμά.

Το σπίτι Ελέτσι και Λεμωνίδη

«Αυτό που με εκνευρίζει στον Νεκτάριο είναι ότι όλα πρέπει να του τα λέω εγώ. Θα ήθελα να μου φέρει μια μέρα πρωινό στο κρεβάτι!» αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη. «Παίρνω πρωτοβουλία στα δώρα που ξέρω ότι σου αρέσουν» απάντησε εκείνος.

Ενώ για την επιθυμία της να αποκτήσουν παιδάκι είπε «Είμαι έτοιμη να γίνω μανούλα, θα ήθελα να είμαι διπλή ή τριπλή».

«Μετά τον γάμο επειδή υπήρχαν πάρα πολλά αιτήματα από γυναίκες στο Instagram, το παίζει τζόβενο» αποκάλυψε με χιούμορ η Ελίζαμπεθ, ενώ έκανε γνωστό πως δέχτηκαν πρόταση να παρουσιάσουν πρωινή εκπομπή.

Το ζευγάρι που "καρφώνουν" πως πήγε στο γάμο τους έφαγε, και έφυγε χωρίς να δώσει δώρο

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα λίγες ημέρες μετά τον λαμπερό γάμο τους. Το ζευγάρι μεταξύ άλλων απάντησε και στον Κωνσταντίνο Πλεύρη που χαρακτήρισε "θύμα" τον σύζυγό της επιχειρηματία.

«Πήγαμε σε έναν γάμο και γνωρίσαμε το θύμα» είχε αναφέρει ο γνωστός πολιτικός - ποινικολόγος όταν είχε μιλήσει στις κάμερες.

«Είμαι θύμα μίας απίστευτης αγάπης προς την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την οποία αγαπώ και λατρεύω. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπώ και θα την αγαπώ για πάντα. Θα μπορούσε να μείνει παραπάνω να με γνωρίσει. Τέτοιο έρωτα δεν είχα ξαναβρεί στο παρελθόν, ήταν τόσο δυνατό που με οδήγησε να βρεθώ στα δεσμά του γάμου» απάντησε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Τους ευχαριστούμε που ήρθαν, η Γεωργία Σιακαβάρα είναι φίλη μου. Δεν ήρθε να μου μιλήσει ωστόσο, δεν ήρθε να μου πει ένα "γεια". Σίγουρα θα μας έκαναν δώρο, επομένως δεν γνωρίζω. Εγώ δεν τον γνώρισαν τον κ. Πλεύρη ωστόσο. Έφυγαν λίγο γρήγορα. Είναι και αυτός θύμα του έρωτα. Θα παντρευτούν κιόλας, επομένων και αυτός είναι ένα θύμα του έρωτα που έχει γεννηθεί. Αν μας καλέσουν θα πάμε και στο δικό τους γάμο», απάντησε από πλευράς της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.