Θανάσης Πάτρας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, άλλα...» - Το σχόλιο του για το γνωστό παρουσιαστή

«Ποτέ δεν μου άρεσε ο εαυτός μου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Οδημοσιογράφος, Θανάσης Πάτρας, αποφεύγει να μιλάει δημόσια για τους συναδέλφους του, αλλά και να κακολογεί γενικότερα ανθρώπους της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, και το δημοσιογράφο Γιώργο Κρικοριάν, όπου μίλησε για τη συνεργασία του με το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε και κάποια άγνωστα στοιχεία για τη ζωή του και τον εαυτό του.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Θανάση Πάτρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον εαυτό του

«Έχω μία μελαγχολία λόγω των εορτών», είπε αρχικά για τις γιορτές. «Όταν ήμουν μικρός πήγα μόνος μου να πάρω βιβλία και έπεσα με το ποδήλατο και έσπασα δυο δόντια. Τώρα σαν γονείς νιώθω, ότι είμαστε υπερπροστατευτικοί», συνέχισε να λέει για το πώς λειτουργεί ως γονέας. «Είμαι πάρα πολύ ρομαντικός, γονάτισα και έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου. Είναι πολύ ωραίο να δείχνεις, ότι είσαι ευάλωτος, εγώ δεν φοβάμαι να κλάψω. Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε για το πού αφήνω τα ρούχα μου, ενώ εγώ είμαι πολύ τακτικός. Θα της κάνω παρατήρηση, γιατί δεν έχει χαρτομάντηλα στο αυτοκίνητο», πρόσθεσε ακόμα για τη σχέση του με τη σύζυγό του (δείτε εδώ το περιστατικό, που είχε συμβεί μεταξύ τους στον αέρα του Mega Καλημέρα).

«Ακόμα κι αν ήμουν πλούσιος, θα συνέχιζα να δουλεύω. Στην δουλειά μας οι άνθρωποι δημιουργούν τις παθογένειες. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους και δεν ήθελα καθόλου. Κρατάω τις αποστάσεις μου αν τους συναντήσω πάλι», υπογράμμισε για τη δουλειά του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον αγαπημένο παρουσιαστή, «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, άλλα είχε χειριστεί λάθος την κατάσταση μεταξύ μας τότε, ήμασταν οικογένεια». Τέλος, κατέληξε σε πράγματα που τον ενοχλούν στον εαυτό του, αλλά και στην κόρη του, «Ποτέ δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Θεωρούσα, ότι ήμουν "μικρόφατσα", γι' αυτό άφησα γένια και μου αρέσω. Δεν μου αρέσουν τα γενέθλια μου, τα σιχαίνομαι. Σαν πατέρας φοβάμαι τι ανθρώπους θα γνωρίσει η κόρη μου, φοβάμαι μήπως δεν θέλουν το κάλο της. Αν χρειαστεί μπορεί να παρακολουθήσω την κόρη μου όταν βγει έξω».