Ματίνα Νικολάου: Η απάντησή της στις φήμες για τη συμμετοχή του συντρόφου της, Βασίλη Πορφυράκη στο "Survivor"

«Θα ήθελα να ήμουν εκεί να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Στις 7 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το αγαπημένο reality επιβίωσης, "Survivor", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, κι όλοι αναμένουμε να δούμε όλους τους νέους συμμετέχοντες, αλλά και το πώς θα διαμορφωθεί το φετινό παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι είναι οι επικρατέστεροι παίκτες, που θα δούμε στο παιχνίδι).

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που ακούγονται, ότι αναχωρούν στις αρχές του 2024 για τον Άγιο Δομίνικο, είναι αυτό του δημοφιλούς τραγουδιστή, Βασίλη Πορφυράκη. Η σύντροφός του, η γνωστή ηθοποιός, Ματίνα Νικολάου, απάντησε σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να λείπει από κοντά της στις αρχές του έτους. Η ίδια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, "Γειά σου", που προβάλλεται στο ίδιο κανάλι.

Η αποκάλυψη της Ματίνας Νικολάου για τη συμμετοχή του συντρόφου της, Βασίλη Πορφυράκη στο φετινό "Survivor"

«Τόσο πολλά ακούγονται και διάφορα. Εγώ ξέρω ότι και την επόμενη χρονιά θα είμαστε μαζί. Δεν έχω κανένα νέο να σου πω. Όχι, δε νομίζω ότι θα φύγει. Κοίταξε να δεις δεν του έγινε επίσημα κάποια πρόταση. Όταν το συζητούσαμε παλιότερα, όχι τώρα, που βλέπαμε Survivor λέγαμε "πω πω πως αντέχουν αυτοί οι άνθρωποι;". Οπότε έχουμε μείνει εκεί, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι», είπε αρχικά για το σύντροφό της η γνωστή ηθοποιός.

«Όχι εγώ δεν θα πήγαινα. Που να πάω εγώ; Άμα τρέξω λίγο, τελειώσαμε. Θα ήθελα να ήμουν εκεί να τους φροντίζω, να κάνω διάφορες δουλειές, αλλά όχι αγωνίσματα. Δεν είμαι για αυτά. Μεγάλωσα λίγο για να τρέχω», κατέληξε για το ενδεχόμενο της δικής της συμμετοχής στο αγαπημένο reality επιβίωσης.