Κυριάκος Μητσοτάκης: Οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τα τρία του παιδιά και τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι

«Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και χαρούμενες μελωδίες...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένοςμε τη γνωστή επιχειρηματία, Μαρέβα Μητσοτάκη - Γκραμπόφσκι, και έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια μαζί με τα τρία παιδιά τους, Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη. Ο ίδιος, αν και αρχηγός κράτους, έχει αποδείξει, ότι είναι πολύ ανοιχτός στο κοινό.

Από τη μία δε διστάζει να μιλάει για την αδυναμία, που έχει στην οικογένειά του, καθώς και την αγάπη και την τρυφερότητα, που τρέφει για τη σύζυγό του, αλλά και τα παιδιά του (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση, που έκανε για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης του, Δάφνης). Από την άλλη, δε διστάζει, όμως να προβάλει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πιο ανέμελη και χαλαρή πλευρά του. Μάλιστα, πολλές φορές τα βίντεο, που επιλέγει να μοιραστεί με του διαδικτυακούς του φίλους από τους προσωπικούς του λογαριασμούς, γίνονται viral (δείτε εδώ το viral video του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων).

Αν και το λειτούργημα, που ασκεί δεν του επιτρέπει να ξεκουράζεται, ή να απομακρύνεται πλήρως από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, εκείνος έχει την ευκαιρία με τις ημέρες των Χριστουγέννων, που έρχονται, να πάρει μία ανάσα, πριν επανέλθει στα καθήκοντά του, και να περάσει λίγο χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους.

Έτσι, λοιπόν, και σήμερα, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, που είναι και Παραμονή Χριστουγέννων, δεν μπορούσε να μην είναι μαζί με την οικογένειά του. Μάλιστα, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου κάποιους πολιτιστικούς συλλόγους οι οποίοι του τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, και δίπλα του είχε τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι μαζί με τα τρία παιδιά τους

Τη φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγός του πρθυπουργό, γράφοντας στη λεζάντα, που τη συνόδευσε: «Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και χαρούμενες μελωδίες από την Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλορίζου, την Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδoς και την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος. Τους ευχαριστούμε όλους. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και πολλή αγάπη στις ζωές μας!».