Ευγενία Σαμαρά: «Νομίζω, ότι ερωτεύομαι μόνο...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Νομίζω πως όταν είσαι σύντροφος, είσαι και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ευγενία Σαμαρά: «Νομίζω, ότι ερωτεύομαι μόνο...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Τη δημοφιλή ηθοποιό, Ευγενία Σαμαρά, την παρακολουθούμε να πρωταγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην αγαπημένη δραματική σειρά, "Σασμός", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Αν και η ίδια είναι ένα πολύ προβεβλημένο πρόσωπο, αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά και προσπαθεί να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή η σχέση της με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Ποιμενίδη, με τον οποίο αποφάσισαν πρόσφατα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ τι είχε πει για το χωρισμό τους). Εκείνη σήμερα, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Καλύτερα δεν γίνεται", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, και μίλησε και

Η αποκάλυψη της Ευγενίας Σαμαρά για την προσωπική της ζωή

«Στον ελεύθερό μου χρόνο κοιμάμαι όσο προλαβαίνω, βλέπω τους φίλους μου, βγαίνω. Η υπερένταση μετά από τη δουλειά είναι κάτι το αδιανόητο, οπότε αν νομίζετε, ότι δεν βγαίνω, είστε γελασμένοι. Βγαίνω και βλέπω τους φίλους μου», είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός για πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο της.

Η δημοσιογράφος, Ναταλία Αργυράκη, ρώτησε με τη σειρά της την ηθοποιό, εάν της έχει τύχει να ερωτευτεί κάποιον άνθρωπο με χαρακτηριστικά, τα οποία δεν της αρέσουν.

«Νομίζω, ότι μόνο αυτούς ερωτεύομαι. Όλους αυτούς που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά, τους "καθρέφτες" μας, που μας εκνευρίζουν, αυτά που έχουμε εμείς και δεν τα παραδεχόμαστε. Τα τραύματά μας, μη την πιάσουμε τώρα αυτή τη συζήτηση», απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου. Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι συνηθίζει να είναι και φίλη των συντρόφων της, «Νομίζω πως όταν είσαι σύντροφος, είσαι και φίλος. Θέλω να πω, ότι σε μία συντροφική σχέση αναπτύσσεις και τη φιλική. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην τον νιώθω και φίλο μου. Πιστεύω πως είμαι καλή φίλη, είμαι δοτική».