Βασίλης Καρράς: «Καλό ταξίδι» - Η ελληνική showbiz αποχαιρετά τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή

Ρίγη συγκίνησης με τις αναρτήσεις και τα λόγια τους

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο η τραγική είδηση του θανάτου του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό κόσμο. Σε ηλικία μόλις 70 ετών, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου,άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από μακρά μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας, και μία αδυσώπητη μάχη με τον καρκίνο (δείτε εδώ τις τελευταίες του ώρες και από τι πέθανε).

Από την ώρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός σύσσωμη η ελληνική showbiz, λέει το δικό τους "Αντίο" στο σπουδαίο καλλιτέχνη με πολύ διαφορετικό τρόπο, ο ένας από τον άλλον. Πρόσωπα, όπως η Καίτη Γαρμπή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Σάκης Αρσενίου, αλλά και πολλοί άλλοι, κάνουν αναρτήσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους μας.

Παράλληλα, η Έλλη Κοκκίνου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, είπαν δημόσια το δικό τους "αντίο" στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του mega. Ακόμη, και ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλησε να πει δυο λόγια την απώλεια του μεγάλου τραγουδιστή.

Το "αντίο" της ελληνικής showbiz στον Βασίλη Καρρά



«Είμαι πολύ συντετριμμένος, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο ξεκίνημα μας υπάρχουν πολλά πράγματα, που δεν ξέρει ο κόσμος και δεν τα έλεγε τα κρατούσε για τον εαυτό του. Και εγώ και ο Μπάμπης Στόκας είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Φίλιππος Πλιάτσικας, για το χαμό του φίλου και συναδέλφου του.

«Τον θυμάμαι με πολλή αγάπη, μου έχει σταθεί, με είχε στηρίξει πάρα πολύ, είχε μία πολύ μεγάλη αγκαλιά για όλους μας», σημείωσε εμφανώς συγκινημένη και σοκαρισμένη, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Καρράς: Η τραγική ιστορία πίσω από το τραγούδι "Δημήτρη χάνομαι" - Γιατί δεν το έλεγε ποτέ στις συναυλίες του;

Βασίλης Καρράς: Η στιγμή, που "λύγισε" μπροστά στο κοινό του και ξέσπασε σε κλάματα (Βίντεο)

Βασίλης Καρράς: «Σήμερα κλαίω! Καλό σου ταξίδι» - Καταρρακωμένος ο βαφτισιμιός του

Δέσποινα Βανδή: Το σπαρακτικό αντίο στον Βασίλη Καρρά - «Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου...»

Βασίλης Καρράς: Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση της κόρης του, Ειρήνης - Η φωτογραφία στην αγκαλιά του από το γάμο της

Βασίλης Καρράς: «Σήμερα δακρύζει όλη η Ελλάδα» - Βαρύς θρήνος στο twitter! Βγήκαν στους δρόμοι οι Θεσσαλονικείς και τραγουδούσαν

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Καρρά - Εμφανώς αδυνατισμένος

Ποιος ήταν ο Βασίλης Καρράς; - Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος του και η καριέρα του