Κώστας Τσουρός: Η ανακοίνωση για την εκπομπή του στο MEGA - «Τον καινούργιου χρόνο θα...»

«Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου μέχρι τώρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Κώστας Τσουρός χθες 24/12 στην εκπομπή του, Ακόμα δεν είχε τίποτα, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA, προχώρησε σε μια ανακοίνωση προς τους τηλεθεατές του. Αφού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού τους για τις 6 Ιανουαρίου, έκανε λόγο για ανανέωση από τη νέα χρονιά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το πλατό της εκπομπής που τώρα στεγάζεται στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου και του Live News, πρόκειται να ανανεωθεί και πλέον να έχει το δικό του.

Η ανακοίνωση του Κώστα Τσουρού για την εκπομπή στο MEGA

«Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου αγάπη και υγεία. Νομίζω ότι τον καινούργιο χρόνο θα πάνε όλα πολύ καλύτερα, τουλάχιστον να είμαστε αισιόδοξοι, για όλους μας. Το επόμενο σαββατοκύριακο δεν θα είμαστε μαζί και θα σας ξαναβρούμε στις 6 Ιανουαρίου ανανεωμένοι. Θα καταλάβετε τι εννοούμε όσοι μας δείτε από τις 6 Ιανουαρίου και μετά. Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου μέχρι τώρα. Ραντεβού στις 6 Ιανουαρίου, φιλιά πολλά, καλή χρονιά και το 2024 θα είμαστε πάλι μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός (δείτε τις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες).

Οι δηλώσεις της Νόνη Δούνια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 18/12, η Νόνη Δούνια. Η ίδια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό και τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και την πολιτική (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει για την εκπομπή Super Κατερίνα και το τοξικό κλίμα).

«Ο Κώστας Τσουρός με έκανε να πω το ναι στην πρόταση για την εκπομπή. Εκείνος μου έκανε την πρόταση, είμαι δική του επιλογή και εύχομαι να θεωρεί πως έκανε μια σωστή επιλογή. Η συνεργασία αυτή είναι η αρχή μιας νέας φιλίας. Θα αλλάξουμε πλατό, θα πάμε σε ένα πιο ζεστό σκηνικό, σαν σπίτι. Θα δανειστούμε πλατό, αλλά δεν ξέρω καθόλου ποιο θα χρησιμοποιήσουμε» είπε αρχικά

«Η Ναταλία Γερμανού είναι μια πολύ καταξιωμένη παρουσιάστρια έχει ένα καλό και πιστό κοινό, εμείς θέλουμε να χτίσουμε ένα δικό μας. Η πρώτη που πήρα τηλέφωνο όταν μου έγινε η πρόταση, ήταν η Ναταλία, η οποία μου είπε τα καλύτερα. Θα συζητούσα να βρεθώ σε μια σειρά, στο θέατρο θα ήθελα να δοκιμαστώ, αλλά δεν μου έχει γίνει ποτέ μια πρόταση» πρόσθεσε.

Σχετικά με την πολιτική απάντησε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια παύση. Δεν νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φαινόμενο...»