«Τι λες καλέ; Πού το διάβασες αυτό;» - Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στα δημοσιεύματα περί αλλαγών στην εκπομπή του

«Θα έχουμε αλλαγές αλλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι λες καλέ; Πού το διάβασες αυτό;» - Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στα δημοσιεύματα περί αλλαγών στην εκπομπή του

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι το βράδυ της Δευτέρας 11/12 και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα, μίλησε για τις αλλαγές που θα υπάρξουν από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως κυκλοφόρησε η εκπομπή που θα έχει ολική αλλαγή, ενώ ακούστηκαν και φήμες από του χρόνου θα πάρει τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη του MEGA, αφού η παρουσιάστρια φεύγει (δείτε το λόγο και όλο το παρασκήνιο).

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού

«Θα έχουμε αλλαγές αλλά ας μην το συζητήσουμε εκτενώς. Ότι θα έχουμε, θα έχουμε. Προσθαφαιρέσεις δεν θα χουμε, αλλαγές και μετακομίσεις θα έχουμε», ανέφερε αρχικά για τις αλλαγές στην εκπομπή του από Γενάρη.

«Τι λες καλέ; Πού το διάβασες αυτό; Εσύ το έγραψες μήπως; Τώρα είμαστε στη φετινή χρονιά, τι μου λέτε για του χρόνου; Δεν ξέρω καθόλου. Το θέμα είναι να θέλει το κανάλι, να θέλω εγώ. Τώρα ξεκίνησα το Σαββατοκύριακο και νομίζω θα παραμείνω αν με ρωτάς αυτό που θέλω εγώ» απάντησε για τις φήμες πως παίρνει τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη στο καθημερινό από του χρόνου.

Οι αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τις αλλαγές

«Αυτό το ακούω από σένα πρώτη φορά. Δεν έχω δει ή διαβάσει κάτι. Δε το γνωρίζω αυτό που με ρωτάς. Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ η αρμόδια να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ιθύνοντες του σταθμού, οι παραγωγοί, οπότε δε γνωρίζω κάτι τέτοιο. Εγώ δεν είμαι αυτή που θα ζητήσω ή θα απαιτήσω αλλαγές. Είναι άλλοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι να κάνουν αυτές τις προτάσεις», απάντησε από την άλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν λίγες ημέρες για το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε περί ολικής αλλαγή στην εκπομπή τους.