Ελεονώρα Μελέτη: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Θοδωρή Μαροσούλη - «Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του...»

Τα τρυφερά της λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος σήμερα Χριστούγεννα έχει τα γενέθλια του. Με αφορμή λοιπόν τα 40 του χρόνια, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι με θρησκευτικό γάμο, ενώ παράλληλα βάφτισαν και την κόρη τους σε μια πολύ σεμνή και ρομαντική τελετή στην Πάρο - δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα με υγεία κ τύχη σε όλους !!!!

αλλά θα μου επιτρέψετε τη πιο δυνατή κ γλυκιά ευχή να τη δώσω σε αυτόν εδώ τον τύπο.

Το ότι είναι ομορφόπαιδο είναι αυταπόδεικτο. Η ψυχή του όμως είναι ακόμα πιο όμορφη.

Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του σαφώς, αλλά είναι διαχειρίσιμα, εκτός βέβαια από τον τρόπο που σέρνει τις παντόφλες του.

Έχει όμως τα βασικότερα ως τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει κ αυτό τον κάνει ξεχωριστό.

Ενσυναίσθηση, σεβασμό, υπομονή, πείσμα, ψυχραιμία, ευγένεια, αποδοχή, υποστήριξη, κατανόηση μα και ωραία φωνή.

Κ επιτέλους ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 κ είμαστε τουλάχιστον στην ίδια δεκαετία.

Χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά.


«Έχουμε πάει δύο φορές για couples therapy...»

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 9/10 συζητήθηκε το γεγονός πως η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου έχουν απευθυνθεί σε ειδικούς για τη σχέση τους (δείτε εδώ γιατί πέρασε κρίση ο γάμος των τελευταίων), πραγματοποιώντας το λεγόμενο couples therapy.

Με αφορμή, λοιπόν, τις δηλώσεις τους, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως και η ίδια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, γι' αυτό και δεν θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είναι ταμπού σε μία σχέση γενικότερα.

«Εγώ είμαι πολύ υπέρ στο couple therapy. Σιγά το ταμπού! Έχουμε πάει δύο φορές και ήταν καταπληκτικά, αλλά μετά μάς είπε ο άνθρωπος "Τι έρχεστε; Άδικα έρχεστε". Σε βοηθάει να καταλάβεις ότι σε κάποια πράγματα που διαφωνείς, ουσιαστικά συμφωνείς διαφωνώντας. Οπότε λες εσύ το δικό σου το χαρμάνι, λέει και ο άλλος το δικό του και τελειώνει το θέμα. Σου λέει ότι και οι δύο δίκιο έχετε, γιατί τσακώνεστε;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Εγώ προστατεύω την προσωπική μου ζωή 100%» - Όλες οι αποκαλύψεις για τον συζυγό της και την κρυοσυντήρηση ωαρίων