Ήδη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη: «Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα! Με την πεθερά μου...»

Η εξομολόγηση για την προσωπική τους ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήδη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη: «Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα! Με την πεθερά μου...»

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Τετ α Τετ που παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος. Το ζευγάρι μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, για την πορεία του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και για την κορούλα που έχουν αποκτήσει, την Ανατολή (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Η συνέντευξη Αδάμου - Κουϊνέλη

«Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω. Έπαθα μεγάλο σοκ με την Ήβη όταν έγινε μητέρα, δεν της το ‘χα. Οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους. Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και έβγαλε κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις. Είμαι περήφανος γιατί έφτιαξα έναν δικό μου δρόμο από το τίποτα. Σαν καλλιτέχνης δεν μπορώ να είμαι καταγγελτικός απέναντι σε καμία μορφή τέχνης. Εγώ δεν φλέξαρα ποτέ, προτεραιότητά μου ήταν ο λόγος μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Voice. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Κουϊνέλης, για τον ερχομό του παιδιού τους.

«Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Ήμουν πάρα πολύ δραστήρια γιατί είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε να μένουμε οι εαυτοί μας παρόλο που γίναμε γονείς. Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα. Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα. Είμαστε μια οικογένεια που περάσαμε και δύσκολα. Ποτέ δεν έκρυψα την βουλγάρικη καταγωγή μου», ανέφερε από πλευράς της η Ήδη Αδάμου.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Η Ήβη Αδάμου γνώρισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη σε ηλικία 16 ετών όταν συμμετείχε στο X-factor όπου εκείνος ήταν κριτής. Η σχέση τους ωστόσο ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια ήταν φοιτήτρια και ενώ συνεργάστηκαν για το τραγούδι "Σαν έρθει η μέρα".

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου... γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό», είχε εξομολογηθεί τραγουδιστής.

Και ενώ στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους, σήμερα και να ήθελαν δεν κρύβεται! Έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο παιδάκι και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

«Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Δείτε επίσης: Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι - Η κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη έγινε 5 και της ετοίμασαν party υπερπαραγωγή

Με τη γέννηση της κόρης τους, οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε γεννηθεί ο τραγουδιστής προκειμένου η Ανατολή - Νεφέλη να μεγαλώσει με καλύτερη ποιότητα ζωής. Εκεί μένουν σε έναν υπέροχο σπίτι πολύ στιλάτο και νεανικό.

Το σπίτι τους είναι εξαιρετικά μοντέρνο, ψηλοτάβανο και industrial αισθητικής, ταιριάζοντας με τις προσωπικότητές τους. Ο χώρος στο σαλόνι είναι κατά βάση minimal, χωρίς πολλά διακοσμητικά αντικείμενα. Ο τοίχος πίσω από τον καναπέ, είναι χτισμένος με τούβλα, ενώ στο υπόλοιπο μισό του τον κοσμεί ένας μεγάλος ασπρόμαυρος πίνακας.