Βασίλης Καρράς: Η στιγμή, που "λύγισε" μπροστά στο κοινό του και ξέσπασε σε κλάματα (Βίντεο)

«Εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο η τραγική είδηση του θανάτου του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Σε ηλικία μόλις70 ετών, χθες, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο, έφυγε τελικά νικημένος από τον κορωνοϊό. Ο ίδιος είχε μιλήσει λίγο καιρό πριν, για το πώς θα ήθελε να είναι η εξόδιος ακολουθία του (δείτε εδώ πού θα είναι και πώς θα είναι η κηδεία του).

Ωστόσο, μπορεί όλοι να έχουμε λυγίσει με την τραγική είδηση, αφού ο σπουδαίος καλλιτέχνης μας έχει συντροφεύσει με τα τραγούδια του σε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής μας, όμως κάποτε και εκείνος δεν άντεξε και συγκινήθηκε μπροστά σε χιλιάδες θεατές.

Όταν ο Βασίλης Καρράς "έσπασε" μπροστά στο κοινό του

Ο αγαπημένος λαϊκός καλλιτέχνης, δεν είναι τυχαίο που είχε ονομαστεί και "Άρχοντας της Καψούρας", αφού με τη μουσική του ήταν πάντα δίπλα μας, και μας έκανε να απαλύνουμε τον πόνο μας. Είχε καταφέρει να μπει στην καρδία μας, και αυτό είναι κάτι, που κατάφερνε να το εισπράττει σε κάθε του εμφάνιση.

Γέμιζε ολόκληρα νυχτερινά κέντρα, συναυλιακούς χώρους, ακόμα και γήπεδα, με κόσμο, που πήγαινε εκεί για να θαυμάσει από κοντά το ταλέντο του. Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο ίδιος είχε μπει στο βιβλίο Γκίνες, όταν είχε γεμίσει το Στάδιο της Βουλγαρίας, με 17.000 θεατές. Το συγκεκριμένο στάδιο είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα στην Ευρώπη, και κανένας άλλος καλλιτέχνης μέχρι και σήμερα δεν το έχει καταφέρει, ενώ έμειναν και πολλοί ακόμα απέξω.

Ωστόσο, το 2017 έκλεισε τα 40 χρόνια του, λαμπερής διαδρομής στο τραγούδι. Το γεγονός, θέλησε να το γιορτάσει σε μία πολύ εντυπωσιακή συναυλία στο "Θέατρο Πέτρας", όπου κατάφερε να συγκεντρωθεί ένα πολύ μεγάλο πλήθος κόσμους, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και λαοθάλασσα.

«Αν κανένας περίμενε την ολοκλήρωση μετά από εδώ, εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Δε θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Αυτή την αγάπη που εισπράττω σήμερα, μακάρι ο Θεός να μου έδινε τη δύναμη να τη μοιράσω», είπε εκείνος κάποια στιγμή, εμφανώς συγκινημένος, βλέποντας τον κόσμο, που είχε μαζευτεί για να τον απολαύσει, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να συνεχίσει το πρόγραμμα.