Χριστίνα Παππά: Η τρυφερή φωτογραφία με την εγγονή της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Χρόνια πολλά μας!...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σήμερα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, γιορτάζουμε μία από τις πιο μεγάλες εορτές του χρόνου τα Χριστούγεννα. Η δημοφιλής ηθοποιός, Χριστίνα Παππά, όπως και πολλοί άλλοι γιορτάζουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα και την ονομαστική τους εορτή. Όμως, εκείνη και η οικογένειά της έχουν διπλή χαρά, αφού γιορτάζει και η εγγονή της, Χριστίνα.

Η μικρή είναι κόρη του μοναχογιού της, Δημήτρη Παππά. Η εγγονή της γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο και είναι καρπός του έρωτά του γιού της με το γνωστό μοντέλο, Άννα Μπεζάν. Η οικογένεια της φαίνεται να πλέει από τότε, που υποδέχθηκαν τη μικρούλα, σε πελάγη ευτυχίας.

Η νέα γιαγιά είναι και η ίδια πολύ χαρούμενη και δε διστάζει να περνάει όμορφες στιγμές με την κόρη του γιου της. Ενώ παράλληλα, δείχνει και δημόσια την αγάπη και την αδυναμία, που τρέφει για τη μικρή (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε για τη γιορτή του δεύτερου ονόματός της). Έτσι, και από χθες, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα μακροσκελές και πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Παππά για τη γιορτή της, αλλά και της εγγονής της

«Χρόνια πολλά μας ! Χρόνια πολλά μικρή μου πριγκίπισσα ! Ήρθες και έδωσες χαρά , ευτυχία , ομορφιά , δύναμη στην ζωή μου! Να είσαι πάντα δυνατή με υγεία , και η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου να σε προστατεύει ! Χριστίνα μου, Δημήτρη, Άννα! Να την χαιρόμαστε την Χριστίνα junior Να έχει υγεία και πάντα ευτυχία στην ζωή της , και δίπλα της ανθρώπους να την αγαπούν ! Χριστίνα, Δημήτρη, Άννα, Σας αγαπώ όσο τίποτα ! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία δημιουργία και ευτυχία», έγραψε στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία, με την εγγονή της μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο έλατο του σπιτιού της.