Άννα Βίσση: Για σούσι με την Σοφία, τον Νίκο Καρβέλα και την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου - Η τρυφερή φωτογραφία

Έτσι περνάνε τις γιορτές τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Άννα Βίσση μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Την ώρα που στον ALPHA προβαλλόταν η συναυλία της για τα 50 χρόνια καριέρας και σάρωνε σε τηλεθέαση, εκείνη, απολάμβανε το δείπνο της με την οικογένεια της.

Την παραμονή των Χριστουγέννων αποφάσισε με τον πρώην σύζυγό της και την κόρη της, όπως επίσης και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να τα περάσουν λίγο... διαφορετικά. Έτσι πήγαν σε γκουρμέ εστιατόριο της Αθήνας και έφαγαν σούσι.

Η φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία και τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία που τράβηξε με τον Νίκο Καρβέλα και την κόρη τους Σοφία, αποτυπώνοντας τις σχέσεις που έχουν πατέρας και κόρη.

Στην παρέα τους ήταν και η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι (δείτε φωτογραφία του).

Σοφία Καρβέλα Νίκος Καρβέλας

Όλα όσα δε ξέρουμε για το διαζύγιο της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μία σπάνια και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Τετ -α- Τετ με το πρώτο teaser, που κυκλοφόρησε το Tik Tok να κάνει εντύπωση σχετικά με τα όσα είπε για την αποτοξίνωση της κόρης της (δείτε εδώ).

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», αναφέρει.