Ησαΐας Ματιάμπα: «Θυμάμαι όλα τα Χριστούγεννα από τότε που ήρθε στη ζωή μου ο Ηρακλής...» - Τα τρυφερά λόγια για το γιο του

Το σχόλιο του Δημήτρη Γιαγτζόγλου για τη γυμνή του εμφάνιση

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ησαΐας Ματιάμπα: «Θυμάμαι όλα τα Χριστούγεννα από τότε που ήρθε στη ζωή μου ο Ηρακλής...» - Τα τρυφερά λόγια για το γιο του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Ησαΐας Ματιάμπα, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Δύο στις 10", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, χθες, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γιο του, αλλά και μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, Δημήτρη Γιαγτζόγλου, στην θεατρική παράσταση, όπου εμφανίζεται γυμνός (δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει πρόσφατα για αυτό).

Η εξομολόγηση του Ησαΐα Ματιάμπα για το γιο του και το σχόλιο του για τη γυμνή του εμφάνιση στο θέατρο

«Ας είμαι καλά στα πόδια μου και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε ο γιος μου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, το ότι είναι μικρά στην ηλικία δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Παρατηρεί, φιλτράρει κι εγώ του εξηγώ», είπε αρχικά εκείνος με πολύ τρυφερό τρόπο.

«Θυμάμαι όλα τα Χριστούγεννα από τότε που ήρθε στη ζωή μου ο Ηρακλής. Από εκεί και πέρα τα Χριστούγεννα στο χωριό δεν ξεχνιούνται, με τη γιαγιά, τον παππού και τους γονείς μου. Η απώλεια του μπαμπά είναι σίγουρα χτύπημα στην καρδιά», σχολίασε σχετικά με την απώλεια του πατέρα του, που του στοίχισε.

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι που ο Ηρακλής δεν έζησε τον πατέρα μου, τον παππού του. Το θέμα είναι να κρατάς την ουσία από αυτά που έζησες με έναν άνθρωπο που έχει φύγει», κατέληξε για την επιθυμία του να γνώριζε ο γιος του, τον πατέρα του.

«Έχω μια ερώτηση. Ρε φίλε, να σε ρωτήσω κάτι, επειδή εκεί μένετε γυμνοί στη σκηνή με τα καπέλα, παίρνετε πολλά λεφτά για να το κάνετε αυτό;», είπε ο δημοσιογράφος με περίσσιο χιούμορ, προκειμένου να ελαφρύνει το κλίμα. «Όχι», του απάντησε γελώντας ο δημοφιλής τραγουδιστής με τη σειρά του.