«Χωρίς ενδοιασμούς» - Χαμός με την γυμνή εμφάνιση του Ησαΐα Ματιάμπα στο θέατρο

Πως έγινε αυτό;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Χωρίς ενδοιασμούς» - Χαμός με την γυμνή εμφάνιση του Ησαΐα Ματιάμπα στο θέατρο

Το πρωί της Δευτέρας (26/12) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν καλεσμένος ο Ησαϊας Ματιάμπα. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, που πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει για μια απώλεια που του είχε στοιχίσει (δείτε εδώ ποιος) μίλησε στην εκπποπή της ΕΡΤ και τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά για την θεατρική παράσταση που βρίσκεται και όχι μόνο.

Ο Ησαϊας Ματιάμπα να υπενθυμίσουμε ότι είχε δεχτεί ρατσιστική επίθεση μέσα σε αστυνομικό τμήμα, κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο να εξομολογηθεί για διάφορους λόγους (δείτε εδώ γιατί).

Ο χαμός με την γυμνή εμφάνιση του Ησαϊα Ματιάμπα στην θεατρική σκηνή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν σήμερα ο Ησαϊας Ματιάμπα. Με που μπήκε στο πλατό ο τραγουδιστής, η συζήτησε πήγε αμέσως στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και στο γεγονός ότι βγαίνει γυμνός στη σκηνή.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός, είπε ότι τα πετάνε όλα έξω χωρίς ενδοιασμούς, αλλά πληρώνονται καλά για αυτό φυσικά, αν σκεφτεί κανείς ότι δείχνουν τα πάντα. Ακόμη, ο ίδιος είπε ότι δεν τον πειράζει καθόλου που φαίνονται όλα και δεν αισθάνεται καόλου άβολα και άσχημα, διότι είναι κάτι φυσικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ησαϊας Ματιάμπα είπε χαρακτηριστικά ότι: «Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς! Πληρωνόμαστε καλά γι’ αυτό. Όχι, δεν σβήνουν τα φώτα, φουλ ανοικτά όλα, για να φαίνονται. Όχι, δεν αισθάνομαι άσχημα», είπε ο Ησαϊας Ματιάμπα προκαλώντας γέλιο στους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

Στην συνέχεια, είπε πως για την παράσταση, πήραν και επιπρόσθετο εξοπλισμό για τα φώτα του θεάτρου δίνοντας έμφαση στην υπόθεση της παράστασης.

«Έχουν πάρει το φωτισμό από το Δήμο Αθηναιών και τον έχουν φέρει στο Βέμπο», είπε με χιούμορ ο Ησαϊας Ματιάμπα.