«Δύο μήνες πριν γεννηθεί ο γιος μου, ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση...» - Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Ματιάμπα

Τα συγκινητικά λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δύο μήνες πριν γεννηθεί ο γιος μου, ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση...» - Ο θάνατος που

Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα την Τετάρτη 6/7 και μίλησε από καρδιάς. Μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με τον γιο του αλλά και στο πώς τον βοήθησε στην διάρκεια της καραντίνας. Δεν δίστασε μάλιστα, να αναφερθεί στο θάνατο του μπαμπά του.

«Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου έλειψε για ένα διάστημα πέντε ετών, από δευτέρα δημοτικού μέχρι 1η γυμνασίου. Μέσα μου αυτό με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, για αυτό εγώ με τον γιο μου τον Ηρακλή, είμαι συνέχεια δίπλα του. Θα είμαι απίκο, σε ότι και αν με χρειαστεί», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στην καραντίνα νομίζω πως αν δεν υπήρχε ο Ηρακλής θα ήμουν με φάρμακα. Το ότι σου απαγορεύουν να δουλέψεις ή να κάνεις αυτό που αγαπάς, άρα ξαφνικά χάνεται η μισή ζωή σου. Μετά έρχονται άλλα θέματα επιβίωσης. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχε άγχος και ξαφνικά βρέθηκα να αγχώνομαι».

Η εξομολόγηση για τον μπαμπά του

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Δύο μήνες πριν γεννηθεί ο γιος μου, ο μπαμπάς μου ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς επανήλθε και κατάφερε να ζήσει τον Ηρακλή τα δύο πρώτα του χρόνια».

Η οικογενειακή ανάρτηση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ησαΐας Ματιάμπα στο πλευρό της αγαπημένης του, Βασιλική Καλανιώτη καθώς είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μάλιστα οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την αγαπημένου τους οικογένεια.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής επιλέγει που και που να δημοσιεύσει τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social από την καθημερινότητά του.

Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να ποστάρει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την σύζυγό του, Βασιλική Καλανιώτη και τον γιο τους, με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.