Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Οι γονείς μου ήταν στα όρια των χίπηδων...» - Η εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια

«Βλέπω ειδήσεις και μου χαλάει η διάθεση...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Θεοχάρης Ιωαννίδης, αλλά και παρουσιαστής, ξεκίνησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να εμφανίζεται ως οικοδεσπότης στη βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή "Night Out", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Secret", και τη δημοσιογράφο, Σπυριδούλα Τριάντου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, αλλά και στον ψυχικό του κόσμου.

Η εξομολογητική συνέντευξη του Θεοχάρη Ιωαννίδη

«Μου φαίνεται απίστευτο όταν έχω ανθρώπους απέναντί μου όπως ο Γιάννης Μπέζος (δείτε εδώ απόσπασμα από τη συνέντευξή του). Με τους περισσότερους έχω άγχος, γιατί θέλω να είμαι καλός οικοδεσπότης. Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή συνέντευξη. Τα νούμερα τα βλέπω. Έχω ζήσει το να σου χαϊδεύουν τα αυτιά και το να σε καταρρακώνουν, αυτό με φόβισε», ανέφερε για την τηλεοπτική του εκπομπή.

«Οι γονείς μου ήταν στα όρια των χίπηδων, πολύ ανοιχτοί και είχαν πολύ καλή επαφή μαζί μου. Ήταν ονειρικά τα πράγματα μεταξύ μας, παρ’ όλο που περάσαμε από σαράντα κύματα. Αποφάσισαν να χωρίσουν όταν ήμουν 11 ετών αλλά το δουλέψαμε πολύ όλοι. Είχα πολύ κόσμο γύρω μου και πέρασε ομαλά ο χωρισμός», εξομολογήθηκε για τα παιδικά του χρόνια.

Θεοχάρης Ιωαννίδης
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν το "Ιατρικό Απόρρητο" στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Κιμούλη. Επειδή όμως υπήρχαν κάτι θέματα με το κανάλι, η σειρά βγήκε στον αέρα μετά από αρκετά χρόνια και έτσι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά στον αέρα ήταν οι "Λατρεμένοι μου Γείτονες". Εκείνη η σειρά μπήκε απρόσμενα στη ζωή μου, εκεί ξεκίνησα να δουλεύω με συχνότητα και κατάλαβα πώς είναι η δουλειά», συνέχισε για τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση και το χώρο της υποκριτικής.

«Βλέπω ειδήσεις και μου χαλάει η διάθεση, γιατί βάζω πάντα τον εαυτό μου στη θέση των ανθρώπων που μπορεί να περνάνε κάτι. Κλαίω συνέχεια και πολύ εύκολα, ακόμα και με τις διαφημίσεις. Μπορεί να μην κάτσει η μπεσαμέλ σε κάποιον και να κλαίω», κατέληξε για το συναισθηματικό του κόσμου και την ευαισθησία του.