Κατερίνα Καινούργιου: Τα λαμπερά της Χριστούγεννα και η συνάντησή της με το Δημήτρη Ουγγαρέζο

Παραμονή και Ανήμερα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σήμερα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, και όλοι έχουμε μπει στο απόλυτο mood των εορτών. Χαιρόμαστε τα στολισμένα μας σπίτια, τις γεμάτες λαμπιόνια πόλεις μας, έχει γίνει και η φωταγώγηση του πανύψηλου δέντρου της Αθήνας (δείτε εδώ φωτογραφίες). Τα σπίτια μας μυρίζουν από τα ανάλογα κεράσματα, όπως δίπλες, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, ενώ τα τραπέζια μας είναι γεμάτα με εδέσματα.

Οι αγαπημένοι μας celebrities περνάνε αυτές τις ημέρες, και αυτοί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με συγγενείς, φίλους, και γνωστούς. Ο ένας μετά τον άλλον μας παρουσιάζουν τα υπέρλαμπρα έλατα, που έχουν στολίσει, αλλά και τη διακόσμηση, που επέλεξαν για τα σπίτια τους, αλλά και το πώς επιλέγουν να περάσουν αυτές τις ημέρες (δείτε εδώ τι έκανε η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης).

Έτσι, και η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Κατερίνα Καινούργιου, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως περνάει τις τελευταίες ημέρες. Από χθες, Παραμονή Χριστουγέννων, μέχρι και σήμερα, Ανήμερα, εκείνη είδε πολλά πρόσωπα, που αγαπάει και εκτιμάει. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έπαιζε μουσική σε ένα μαγαζί.

Οι γιορτές της Κατερίνας Καινούργιου και η συνάντησή με το Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η δημοφιλής παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει για τις δύο ημέρες, δύο πολύ εντυπωσιακά και άκρως λαμπερά outfit. Αυτό που επέλεξε για χθες ήταν ένα total black σύνολο, μιας και το ετοίμασε για να πάει σε ένα πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί, το οποίο έπαιζε μουσική ο ραδιοφωνικός παραγωγός. Μάλιστα, εκείνη δημοσίευσε ένα story στο Instagram με εκείνον να παίζει μουσική, γράφοντας «Κολλητός μου».

Σήμερα, όμως εκείνη επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ ροζ outfit, και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με το σκυλάκι της, όπου και ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου».

Ουγγαρέζος Χριστούγεννα
Κατερίνα Καινούργιου Χριστούγεννα
κατοικίδια διασήμων
Κατερίνα Καινούργιου