Λάουρα Νάργες: «Σ´αγαπάω πολύ Χρήστο, εύχομαι και εσύ ακόμα μετά το...» - Η συγκινητική ανάρτηση για τον Σαντικάι

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το οποίο κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, θέλοντας να την προστατεύσει για χάρη και του ανήλικου παιδιού τους. Παρόλα αυτά στα social media κάνουν αρκετές κοινές αναρτήσεις.

Με αφορμή λοιπόν την γιορτή του άντρα της τα Χριστούγεννα, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να του ευχηθεί.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για την ονοματική γιορτή του Χρήστου Σαντικάι

«Χρόνια πολλά σε όλους και σε όσους γιορτάζουν, είθε το φως των Χριστουγέννων να φωτίζει τις ψυχές μας. Χρόνια πολλά και στον άντρα μου που έχει την ονομαστική εορτή σήμερα, τέτοιες ημέρες γέμιζε ζεστασιά στα σπίτια όλων μόνο με την φωνή του, και του εύχομαι να εξακολουθεί να καταφέρνει να αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει.

Να είσαι πάντα γερός, ευτυχισμένος, δημιουργικός και με μπόλικη όρεξη για πειράγματα και γλυκά στη ζωή σου αγάπη μου! Σ´αγαπάω πολύ Χρήστο (εύχομαι και εσύ ακόμα μετά το exposing“ )» έγραψε στην ανάρτησή της η Λάουρα Νάργες.

Δείτε επίσης: Ψηλό, με χρυσές και λευκές μπάλες - Ο ξέφρενος χορός του μικρού Αλέξανδρου μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νάργες & του Σαντικάι


H ανάρτηση με το γιο της

Την Τετάρτη 13/12, ανάρτησε μερικά νέα στιγμιότυπα από την πρόσφατη βόλτα της με τον μικρό Αλέξανδρο, τον οποίο είχε ντύσει Yoda από από την ταινία Star Wars. Τον κρατούσε στην αγκαλιά της, του χαμογελούσε και του έδινε φιλιά και τα like "έπεφταν βροχή".

«Η δύναμη είναι δυνατή με αυτόν εδώ. Μικρέ μου άρχοντα Yoda, μεγάλωσες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες και την πατρότητα