Γωγώ Γαρυφάλλου: Γιόρτασε τα γενέθλια της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο παρέα με την Άννα Φλωρινιώτη

Χαμογελούν ξανά μετά το θάνατο του Νίκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γωγώ Γαρυφάλλου: Γιόρτασε τα γενέθλια της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο παρέα με την Άννα Φλωρινιώτη

Η Γωγώ Γαρυφάλλου γιόρτασε 44 χρόνια ζωής και διασκέδασε με φίλους της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με live μουσική. Την έξοδο της έκανε γνωστή με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειξε την τούρτα που της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια της.

Μαζί της αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, ήταν η καλή οικογενειακή της φίλη, Άννα Φλωρινιώτη. Τις δυο γυναίκες της συνδέει μια πολλών χρόνων σχέσης φιλίας και η μια έχει στηρίξει την άλλη σε κάθε δυσκολία. Οι δυο τους μάλιστα, χαμογελούν ξανά μετά τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη μετά από καρκίνο, αφού και ο ίδιος έτσι θα ήθελε να της βλέπει, χαμογελαστές.

Η έξοδο της Γωγώς Γαρυφάλλου με την Άννα Φλωρινιώτη

Γωγώ Γαρυφάλλου και Άννα Φλωρινιώτη διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Ελένη Καρουσάκη, η οποία μάλιστα της τραγούδησε και το χρόνια πολλά.

Δεμένες σαν γροθιά οι δυο γυναίκες

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, παραχώρησε, το μεσημέρι της Τρίτης 19/12, η Γωγώ Γαρυφάλλου, έξω από Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ο Νίκος Φλωρινιώτης σε ηλικία 39 ετών. Η στενή φίλη και κουμπάρα της αδερφής του, Άννας, κατέρρευσε μιλώντας για το τραγικό γεγονός.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, η Γωγώ Γαρυφάλλου, μίλησε συντετριμμένη και στην εκπομπή Breakfast@star, για τον χαμό του αγαπημένου της φίλου. «Είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά! Τρέμω! Είμαι στη δουλειά, δεν μπορώ να πιστέψω.... μίλησα με την Άννα, εγώ δεν είμαι φίλη είμαι οικογένεια. Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει αυτο το πράγμα για τον Νίκο δεν μπορώ να το διανοηθώ. Η Άννα του καρτούσε το χέρι του έλεγε "κούκλε μου"... όλη η οικογένεια δεν είναι καλά. Εγώ την Άννα δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ποτέ. Το χα πει και όταν έφυγε ψηλά ο κύριος Γιάννης...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση της).

«Θέλω να πάω να δω πως είναι η Άννα. Θέλω να πάω επάνω στην Άννα να δω πως είναι. Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να το πιστέψω. Σας ζητώ συγγνώμη, αφήστε με να πάω για λίγο στην Άννα. Να είστε καλά για το ενδιαφέρον» είπε με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου και έφυγε μην συνεχίζοντας με τις δηλώσεις.