Βασίλης Καρράς: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι που είχε με τον Νίκο Κοκλώνη πριν πεθάνει - «Θα τα καταφέρω, ο Θεός είναι μεγάλος»

«Μου είπε "φίλε μου δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά οι γιατροί δεν μου τα λένε καλά"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Καρράς ήταν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα με μια σπουδαία καριέρα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Εκτός όμως από ωραία φωνή, είχε και καλή καρδιά. Αυτό λένε όσοι τον γνώριζα. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος", αποκάλυψε τους διαλόγους τους.

Αποκάλυψε επίσης, πως έλεγα ότι "δεν θα πεθάνω έτσι εύκολα", ωστόσο, τελικά ο Θεός ήθελε να τον πάρει μαζί του παραμονή των Χριστουγέννων...

Δείτε επίσης: Πλάνταξε σύζυγος του πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της κόρης τους - Φωτογραφίες από το λαϊκό προσκύνημα

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη για τον Βασίλη Καρρά

«Ο Βασίλης δεν ήταν ένας καλεσμένος ήταν κι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Δεν θα το ξεχάσω, τότε στο Open στο πρώτο σόου που έκανα, το It’s Show Time, έτρεμαν τα χέρια μου που ήρθε καλεσμένος και μου έπιασε τα χέρια και μου είπε “μη στενοχωριέσαι. Θα το πάμε μαζί”. “Μα τρέμουν τα χέρια μου που σας βλέπω” του είπα. “Δεν πειράζει, θα πάμε τη συνέντευξη και θα φύγουμε μαζί αν έρθεις στο Χωριό της Ειρήνης, θα κάνω εγώ το τραπέζι”.

Πηγαίνοντας εκεί πέρα, είδα όλη τη Θεσσαλονίκη σχεδόν. Είχε κάνει ένα τραπέζι με τη γυναίκα και την κόρη του. Ήταν τόσο γαλαντόμος, τόσο ανοιχτοχέρης. Από τότε ο Βασίλης με συνόδευσε σε κάθε τηλεοπτικό μου βήμα. Στις πρεμιέρες στο Just ήταν εκεί», εξομολογήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης για τον Βασίλη Καρρά.

«Είχε ένα κτήμα και τον παίρνω τηλέφωνο μέσα στον Covid και του λέω: “Το αντίπαλο κανάλι έχει βγάλει δυνατό πρόγραμμα, σε παρακαλώ, μόνο με σένα μπορούμε να κάνουμε νούμερα” και μου λέει “είμαστε φίλοι, θα πάρω το λεωφορείο -γιατί φοβόταν τα αεροπλάνα- και θα έρθω με όλη την ορχήστρα”. Τη δεύτερη σεζόν ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε και μου λέει στο καμαρίνι “φίλε μου δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά οι γιατροί δεν μου τα λένε καλά”. Ο Βασίλης κυκλοφορούσε με κάτι γιατροσόφια. Πήγαινε στο Άγιο Όρος. Μου λέει “θα τα καταφέρω, ο Θεός είναι μεγάλος”.

Δείτε επίσης: «Δεν θα ήθελε να θυμόμαστε αυτή την εικόνα» - Σάλος στο διαδίκτυο με τη διαρροή φωτογραφίας του μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει

Τώρα πρόσφατα διαβάζω στο Twitter ότι "πέθανε ο Βασίλης Καρράς". Μου κόπηκαν τα πόδια. Τον παίρνω τηλέφωνο στο διάλειμμα του Fame Story και του λέω "μόνο που ακούω τη φωνή σου νιώθω καλά". Μου λέει “βγάλε με στη γραμμή θέλω να μιλήσω, βλακείες είναι αυτά που λένε, εγώ δεν πεθαίνω έτσι εύκολα"», συμπλήρωσε.