Βασίλης Καρράς: «Δεν θα ήθελε να θυμόμαστε αυτή την εικόνα» - Σάλος στο διαδίκτυο με τη διαρροή φωτογραφίας του μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει

Το "Αντίο" του επίσημου Fan Club του

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η τραγική είδηση του θανάτου, του σπουδαίου καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, χθες, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, κατά τις απογευματινές ώρες, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, κατέληξε τελικά από κορωνοϊό.

Άπαντες ο καλλιτεχνικός κόσμος, αλλά και σύσσωμη η ελληνική showbiz αποχαιρετά το σπουδαίο ερμηνευτή του ελληνικού πενταγράμμου (δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους και τα τρυφερά τους λόγια), ενώ πολλά λαμπερά αστέρια δε δίστασαν να πουν το τελευταίο του "Αντίο" πάνω στις πίστες (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα).

Παράλληλα, το δικό του "Αντίο" θέλησε να εκφράσει και το επίσημο Fan Club του τραγουδιστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, αναφερόμενοι και σε ένα γεγονός, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο. Το περιστατικό δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία φωτογραφιών του τραγουδιστή από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο (δείτε εδώ πώς πέρασε τις τελευταίες του στιγμές).

Σάλος έχει προκληθεί με τις φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του Βασίλη Καρρά

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας..

Υ.Γ Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε. Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.