Ευλαμπία Ρέβη: «Δεν άντεξα εκείνη την ώρα και "έσπασα"...» - Η αποκάλυψη της για τις δυσκολίες που έχει βιώσει

«Όταν δεν έγραφε η κάμερα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ευλαμπία Ρέβη: «Δεν άντεξα εκείνη την ώρα και

Η δημοφιλής δημοσιογράφος, Ευλαμπία Ρέβη, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, η ίδια μάλιστα, προκειμένου να "έρθει" και πιο κοντά μαζί του δε διστάζει να εξομολογηθεί και προσωπικά βιώματά της (δείτε εδώ τι είπε στον αέρα της εκπομπής της για την κακοποίηση, που άφησε άφωνο το Σπύρο Χαριτάτο). Κάτι τέτοιο έκανε και σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου αυτή τη φορά με την ιδιότητα του καλεσμένου.

Εκείνη και ο συμπαρουσιαστής βρέθηκαν καλεσμένοι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και παραχώρησαν μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αναφέρθηκε σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές, που πέρασε στην επαγγελματική της πορεία.

Η αποκάλυψη της Ευλαμπίας Ρέβη για τις δύσκολες στιγμές της στο χώρο της δημοσιογραφίας

Υπενθυμίζουμε, πως τη γνωστή δημοσιογράφο τη γνωρίσαμε μέσα από τα ρεπορτάζ, που έκανε για τις μεγάλες πυρκαγιές στην Εύβοια, με αφορμή αυτό το γεγονός, η παρουσιάστρια τι ρώτησε, εάν η ίδια μπορεί να διαχωρίσει την επαγγελματική της ιδιότητα από το συναίσθημα.

«Ναι. Τουλάχιστον για τη δική μου εμπειρία, γιατί ήταν κάτι που έγινε και viral, ήταν πολύ ιδιάζουσες οι συνθήκες. Προφανώς, όταν αγαπάς το επάγγελμά σου γίνεσαι ένα με τον κόσμο. Στις φωτιές της Εύβοιας ήταν αδιανόητο! Κάθε μέρα έφευγαν τα 112, ήταν μόνοι τους, καίγονταν, οπότε ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να είναι αμέτοχος», είπε αρχικά εκείνη.

Ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε, ότι «Δεν έχει σχέση καμία, πως είσαι συναισθηματικά εκείνη τη στιγμή. Αυτό που συνέβη είναι ότι με το που με ακούμπησε ο κύριος Θανάσης, δεν άντεξα εκείνη την ώρα και "έσπασα”! Γιατί όλη μέρα παρακαλούσε για αεροπλάνα. Όταν δεν έγραφε η κάμερα και φωτιά σβήσαμε. Όλο αυτό το καταγράφαμε για μέρες και δεν σταματούσε».

Τέλος, κατέληξε, ότι «Έχει τύχει να καλύψω και στυγερά εγκλήματα, ανάμεσά τους και του Γιώργου Καραϊβάζ και δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να συγκινηθώ, που ήταν και της στενής οικογένειας μας, των δημοσιογράφων. Είναι κάποιοι κώδικες, απλά στην Εύβοια, θα μπορούσε να είναι ο πατέρας μου και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω για να τον βοηθήσω».