Τριαντάφυλλος: «Ήταν όλο δύσκολο το καλοκαίρι που περάσαμε...» - Η αποκάλυψη του για το "Καλοκαίρι Yes"

«Γιατί δεν με δείχνει ο σκηνοθέτης;»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: «Ήταν όλο δύσκολο το καλοκαίρι που περάσαμε...» - Η αποκάλυψη του για το

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος, το καλοκαίρι εμφανιζόταν ως παρουσιαστής σε μία πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ τώρα βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα νέο project (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το νέο του επαγγελματικό βήμα στη ζωή του). Παρόλα αυτά, εκείνος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Πρωινό ΣουΣού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή "Καλοκαίρι yes", του ίδιου σταθμού, αλλά και για την πιθανή του συμμετοχή στο αγαπημένο reality επιβίωσης, "Survivor", του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ.

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για το "Καλοκαίρι Yes" και η επιστροφή του στο "Survivor"

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πρωτόγνωρη για μένα αλλά οκ, η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Πού ξέρεις; Μπορεί κάποια στιγμή σε αυτό το στούντιο τον καινούργιο χρόνο κάτι να γίνει πάλι. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν, ότι τραγουδούσα μέσα στη βδομάδα, ταξίδευα στην Ελλάδα και έπρεπε να είμαι πίσω με το πρώτο πρωινό αεροπλάνο. Ωστόσο, από την είσοδο του καναλιού μέχρι το στούντιο λάμβανα τόση θετική ενέργεια», είπε αρχικά για την εκπομπή του.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε, ότι «Ήταν όλο δύσκολο το καλοκαίρι που περάσαμε, σκεφτείτε ότι το χωριό μου καιγόταν. Όμως τα φέραμε εις πέρας». «Μία-δυο φορές σκέφτηκα, γιατί δεν με δείχνει ο σκηνοθέτης; Μια με δυο φορές που ήθελα να πω κάποια πράγματα, δεν με άφηναν, με έκοβαν. Και μια φορά που είπα κάτι που δεν έπρεπε τελικά βγήκε σε καλό», συμπλήρωσε με εμφανώς χιουμοριστκή διάθεση.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο αγαπημένο reality επιβίωσης, το οποίο κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, «Τώρα που βλέπω τα πλάνα το σκέφτομαι να ξαναπάω». Ωστόσο, το γεγονός διέψευσε η παρουσιάστρια με την παρέμβασή της.