Φωτεινή Δάρρα: Στο νοσοκομείο η κόρη της, Ρωξάνη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Φωτεινή Δάρρα φέτος έκανε Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, καθώς η κόρη της έπρεπε να νοσηλευτεί. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφία της μικρής μέσα από το δωμάτιο.

Όπως ανακοίνωση η μικρή έπαθε οξεία γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει μέσα μέχρι να γίνει καλά και να της δώσουν οι γιατροί εξιτήριο.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα για την νοσηλεία της κόρης της

«Έχω κάνει Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι… σε μέρη εξωτικά με μουσικές εξαίσιες, γεύσεις υπέροχες και θέα που κόβει την ανάσα! Όμως ούτε στιγμή δεν θα τα άλλαζα από το να είμαι μαζί σου. Γιατί μπορεί να είσαι στα «καλύτερα» και να είσαι μόνος... Από εδώ, το νοσοκομείο, που μας έφερε με μια οξεία γαστρεντερίτιδα η ατυχής συγκυρία, νιώθω ότι δεν θα άλλαζα με καμία θέα, με καμία υποκριτική χλιδή, με κανένα χρυσό κλουβί το να είμαι μαζί σου. Περαστικά Ρωξανάκι ! Να θυμάστε αυτές τις άγιες μέρες ότι δυο πράγματα έχουν αξία: Η υγεία και η αγάπη! Δώστε για να νιώσετε πλούσιοι!

Χρόνια πολλά! Χρόνια ευτυχισμένα! Χρόνια αγαπημένα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε επίσης: «Σ' αγαπώ μανούλα» - Βυθισμένη στο πένθος ένα χρόνο μετά η Φωτεινή Δάρρα

Δίπλα της και ο σύζυγός της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το 2018 στην Μακεδονία η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα και ο σύντροφός της Γιώργος Παπαχριστούδης και την ίδια μέρα βάπτισε και την ενός έτους κόρη της.

Την αποκάλυψη έκανε εκείνη την εποχή ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος ήταν και καλεσμένος στον γάμο. Ο Γιώργος Νταλάρας είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με το ανδρόγυνο την ώρα που χόρευε τον χορό του Ησαΐα και τους ευχήθηκε να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά.

Όσο για την ταυτότητα του συντρόφου της… ο Γιώργος Παπαχριστούδης είναι ένας ταλαντούχος μουσικός, σολίστας πιάνου, συνθέτης και ενορχηστρωτής που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του έντεχνου τραγουδιού.

Φωτεινή Δάρρα σύζυγος