Βασίλης Καρράς: «Μου είπε "ετοίμασε το νεκροταφείο και το δρόμο"» - Η τελευταία επικοινωνία του με τον πρόεδρο Κοκκινοχωρίου Καβάλας

Θα θαφτεί λίγο πιο δίπλα από την μητέρα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Καρράς θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία σε λίγες ώρες (δείτε τι ώρα) και ο πρόεδρος του Κοκκινοχωρίου Καβάλας, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, σήμερα Τετάρτη 27/12. Αποκάλυψε την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον τραγουδιστή πριν πεθάνει αλλά και την επιθυμία που είχε.

Όπως αποκάλυψε, του είχε ζητήσει να φτιάξουν το νεκροταφείο και τον δρόμο προς εκεί, αφού πίστευε ότι θα πεθάνει... Μάλιστα, θα θαφτεί λίγο πιο δίπλα από την μητέρα του.

Οι αποκαλύψεις του Δημάρχου για τον Βασίλη Καρρά

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το χωριό μας, μας λείπει ένας συγχωριανός μας που έδωσε τα πάντα για το χωριό, δούλευε πολύ σκληρά για να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο από ό,τι ήταν, και καθημερινά είχε να προσφέρει ερχόμενος από Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο. Ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κανείς ότι προσέφερε, όποιος είχε πρόβλημα ή υγείας ή να σπουδάσει ή ό,τι άλλο, ήταν παρών. Υπήρχε πάντα. Υπήρχαν άνθρωποι που ξέραμε ποιοι είχαν πρόβλημα και του το λέγαμε», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος.

Δείτε επίσης: H σύζυγος του πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της κόρης τους - Φωτογραφίες από το λαϊκό προσκύνημα

«Με είχε πάρει τηλέφωνο μια ημέρα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο και τον δρόμο μέχρι εκεί, από την εκκλησία μέχρι τα νεκροταφεία να είναι όσο καλύτερα μπορούσαν να είναι. Του είπε γιατί και μου είπε "σας αγαπώ όλους πάρα πολύ". Αυτό, τίποτα παραπάνω. Είναι κάτι που το θυμάμαι και το "βλέπω μπροστά μου". Ήξερε ότι θα φύγει», εξομολογήθηκε βαθιά συγκινημένος.

«Είχε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό όταν τον είδα πριν από 20 μέρες. Έχει κάνει πολλά πεζοδρόμια με φωτισμό, δεντροφύτευση, πλατεία, δρόμους αγροτικούς και άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω», συμπλήρωσε.

«Τον γνώρισα το 1977 που ήρθε με τη γυναίκα του. Θυμάμαι ένα παλικάρι πάμπτωχο. Πήγαινα από το χωριό μου στη Δράμα με το τρακτέρ για να ακούσω Βασίλη Καρρά. Ήθελε να κάνει κάποια πράγματα να κάνει που δεν μπορώ να τα αναφέρω. Η γυναίκα του Χριστίνα είναι πολύ καλός άνθρωπος, μας αγάπησε πολύ. Μου είχε πει ότι τα Χριστούγεννα θα είναι στο χωριό, πίστευε ότι θα γίνει καλά και θα το νικήσει», είπε σε άλλο σημείο.