Βασίλης Καρράς: Κατέρρευσε από το κλάμα ο Ζαφείρης Μελάς στο Καλημέρα Ελλάδα - Ζήτησε να κόψουν την σύνδεση ο Γιώργος Παπαδάκης

Τα συγκινητικά του λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Καρράς: Κατέρρευσε από το κλάμα ο Ζαφείρης Μελάς στο Καλημέρα Ελλάδα - Ζήτησε να κόψουν την σύνδεση ο Γιώργος Παπαδάκης

Για τον Βασίλη Καρρά μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα σήμερα Τετάρτη 27/12. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον καλό του φίλο με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο, προς το τέλος δεν άντεξε να συγκρατήσει στα συναισθήματα του, "λύγισε" και ξέσπασε σε σε κλάματα.

Όπως μάλιστα δήλωσε, του είναι πολύ δύσκολο να πάει να τον αποχαιρετήσει σήμερα στην κηδεία του (δείτε τι ώρα ξεκινάει), καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή.

Οι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά για τον Βασίλη Καρρά

«Ήταν άνθρωπος με μεγάλη πυγμή και θάρρος. Έτσι έγινε Βασιλιάς της νύχτας. Ήταν ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής. Θα μείνεις στις καρδιές μας για πάντα. Είναι τόσες οι επιτυχίες του που θα ακούμε κάθε ημέρα, κάθε στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

«Είναι πολλές οι στιγμές που ζήσαμε. Πριν γίνουμε γνωστοί στο ευρύ κοινό, πήγαμε στις Σέρρες. Είχαμε πάει με ένα παλιό αυτοκίνητο του Βασίλη και μείναμε στο δρόμο νύχτα, Αυτό πριν 40 χρόνια Μας πήρε ένας φορτηγατζής και μας άφησε σε ένα χωριό έξω. Πήγαμε με τα πόδια. Δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: Ανατριχιάζει το στεφάνι του Νότη Σφακιανάκη - Τι έγραφε πάνω

«Ήταν τραγουδιστής της καψούρας και τα παιδιά ήταν καψούρηδες. Ήταν ο μοναδικός τραγουδιστής που φύτεψε στις καρδιές την καψούρα. Αυτό το πράγματα που έγινε τώρα δεν το έχω δει σε άλλο καλλιτέχνη. Ο Βασίλης ήταν φιλάνθρωπος χωρίς να το φωνάζει. Δεν είπε ποτέ τίποτα. Έστειλε παιδιά στο εξωτερικό με διάφορες ασθένειες. Τον είχαν σαν Θεό, ακόμα και εγώ», δήλωσε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής για τον Βασίλη Καρρά.

«Δεν μιλούσα πολύ με τον Βασίλη αυτό το διάστημα, ήξερα τον γολγοθά που ανεβαίνει, δεν ήθελα να τον ταλαιπωρώ, δεν ήθελα να τον κουράζω, σεβόμουν αυτό που είχε...» αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Ζαφείρης Μελάς και έχασε τα λόγια του "λυγίζοντας".

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να πάω σήμερα να αποχαιρετήσω τον Βασίλη. Δεν το πίστεψα ποτέ, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πάω να αποχαιρετήσω τον Βασίλη» συνέχισε και ξέσπασε σε κλάματα, με τον Γιώργο Παπαδάκη στα σταματάει την σύνδεση τους.