Βασίλης Καρράς: «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε...» - Τα συγκινητικά μηνύματα των καλλιτεχνών στα στεφάνια, που έστειλαν

Σφακιανάκης, Οικογένεια Παντελίδη, Γαρμπή - Σχοινάς, Θεοδωρίδου, Ρόκκος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο η τραγική είδηση του θανάτου του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Σε ηλικία μόλις 70 ετών, προχθές, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο, έφυγε τελικά νικημένος από τον κορωνοϊό.

Μπορεί όλοι να έχουμε λυγίσει με την τραγική είδηση, αφού ο σπουδαίος καλλιτέχνης μας έχει συντροφεύσει με τα τραγούδια του σε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής μας, μιας και δεν είναι τυχαίο, που τον ονόμασαν και "Άρχοντα της Καψούρας". Για να αποτίσουν φόρο τιμής στο μεγάλο καλλιτέχνη και για αυτό το λόγο πολλοί άνθρωποι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καταφθάνουν στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, που αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα η εξόδιος ακολουθία του (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον κόσμο, που έχει συγκεντρωθεί εκεί).

Οι δύο γυναίκες της ζωής του, η κόρη του Ειρήνη Καρρά, και η σύζυγός του, Χριστίνα, είναι πιο τραγικές φιγούρες (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από την κηδεία), ωστόσο και οι φίλοι, αλλά και οι συνάδελφοί του, καθώς και άλλα άτομα της δημοσιότητας, άρχισαν να αφήνουν τα δικά τους άκρως συγκινητικά μηνύματα μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την πρώτη κιόλας στιγμή (δείτε εδώ τα τρυφερά αποχαιρετιστήρια λόγια για το θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή).

Κάποιοι δε δίστασαν να τον αποχαιρετήσουν και από τις πίστες των νυχτερινών κέντρων, που εμφανίζονταν εκείνο το ίδιο βράδυ της τραγικής είδησης (δείτε εδώ τα συγκινητικά "Αντίο" των αστεριών από τις πίστες). Ενώ δεν έλειψαν κι αρκετοί, οι οποίοι αποφάσισαν να στείλουν στεφάνια στην τελετή της κηδείας του, δίνοντας ο καθένας από αυτούς ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα.

Τα μηνύματα των καλλιτεχνών στα στεφάνια της κηδείας του Βασίλη Καρρά

«Αδερφέ θα τα ξαναπούμε...», έγραφε το στεφάνι που έστειλε ο Νότης Σφακιανάκης. Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έδωσε το δικό της στίγμα με «Θερμά Συλλυπητήρια». Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πιο λυτή στο μήνυμά της γράφοντας, «Αντίο Βασίλη».

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έστειλαν από κοινού ένα στεφάνι, το οποίο ανέγραφε «Καλό ταξίδι αγαπημένε». Τέλος, ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του επέλεξαν ένα περισσότερο συγκινητικό και βαθιά συναισθηματικό μήνυμα, «Εκεί που πας να σε αγαπάνε, όσο κι εμείς εδώ».

κηδεια καρρα

καρρας κηδεια