Ανδρέας Μικρούτσικος: Σπάραξε στο κλάμα στο πλατό του Super Κατερίνα - «Όλοι κουβαλάμε μέσα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα»

«Η σχέση με τον αδερφό μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Σπάραξε στο κλάμα στο πλατό του Super Κατερίνα - «Όλοι κουβαλάμε μέσα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα στην σημερινή 27/12 εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, η οποία είναι αφιερωμένη στην σπουδαία ζωή του στο χώρο της τηλεόρασης. Λόγω των γιορτών, στο πλατό θα τραγουδήσουν αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ θα προβληθούν και ήδη προβάλλονται στιγμές από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Η συγκίνηση είναι μεγάλη για τον παρουσιαστή που έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Όταν χρειάστηκε να αναφερθεί στην οικογένεια του και συγκεκριμένα στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο, τον πατέρα και την μητέρα του, ξέσπασε σε κλάματα.

Τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την οικογένεια του

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο από τα παιδικά του χρόνια και προβάλλοντας φωτογραφίες με τον αδερφό του, συγκινήθηκε βαθιά όταν μίλησε για την απώλεια τους.

«Δεν γίνεται να ξεχάσω τους γονείς μου. Δεν είναι ότι τους θυμάμαι όταν λέω "α θα τους θυμηθώ". Τους θυμάμαι καθημερινά. Οι γονείς μας περνάνε μέσα από εμάς. Οι εκφράσεις μας. Κάθομαι σε μια πολυθρόνα και βλέπω τηλεόραση, δεν βλέπω μόνους μου. Τους κουβαλάω όλους. Τους κουβαλάω πραγματικά. Και σαν συναίσθημα και σαν έκφραση και σαν τρόπος, σαν γέλιο, σαν ανατροπή. Όλοι μας τα κουβαλάμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα», είπε σε ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε επίσης: «Θα δω αν θα πάω! Αν έχω καλεστεί;» - Ερωτηματικά με την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εκδήλωση στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου

Τα κλάματα για τον αδερφό του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε ο Δημήτρης Κανέλλος το πρωί της Τρίτης 13/12. Ο τραγουδιστής, μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν απο γνωστό συνάδελφό του, καθώς και για τη σχέση που είχε με τον Θάνο Μικρούτσικο.

«Θέλω να στείλω σε όλο το πάνελ την αγάπη μου και ιδιαίτερα στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Θέλω να του πω ότι εκείνος είχε και θα έχει πάντα έναν αδελφό, παρόλο που δεν είναι εν ζωή ο Θάνος, που σε μένα στάθηκε σαν πατέρας και μου συμπεριφέρθηκε περισσότερο και από πατέρας. Ο Θάνος δεν είναι… Είναι… Ας πούμε τίποτα άλλο» είπε ο τραγουδιστής και ξέσπασε σε κλάματα.

«Εμένα με συγκίνησε πάρα πολύ το γεγονός ότι ο άνθρωπος ήταν άρρωστος και με πίστεψε, με πήρε μαζί του και με αγκάλιασε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ήμουν ένα από τα νέα μέλη της καλλιτεχνικής του οικογένειας αλλά, παρόλα αυτά, μου συμπεριφερόταν σαν να με γνώριζε χρόνια» είπε στο τέλος.