Κόνι Μεταξά: Χριστούγεννα στο Λονδίνο με τον Μάριο Καπότση - Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες και το μίνι χρυσό φόρεμά της

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@kmetaxa
Instagram/@kmetaxa

Τι κι αν στόλισαν το σπίτι τους υπερπαραγωγή για τα Χριστούγεννα (δείτε εδώ φωτογραφίες), ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά αποφάσισαν για λίγες ημέρες να αποχωριστούν τους συγγενείς τους και με φίλους ταξίδεψαν ως το μαγευτικό Λονδίνο.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης 26/12 η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια λίγα στιγμιότυπα από τις στιγμές τους εκεί, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά

Στο παραπάνω slideshow φωτογραφιών, μάλιστα, το ζευγάρι πόζαρε μαζί να πίνει το ποτό του και η Κόνι Μεταξά έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με την στιλιστική της επιλογή! Φημίζεται άλλωστε για το εκκεντρικό γούστο της, το οποίο ουκ ολίγες φορές έχει γίνει θέμα σχολιασμού.

«Ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς από τα 20...»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αν είναι έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένεια της.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας με τον Μάριο μετά το γάμο. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο, αλλά δεν ψάχνω το κινητό του. Εννοείται φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου. Πιστεύω στο "για πάντα". Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμα να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Δεν θεωρώ ότι είναι κάποια γυναίκα πότε έτοιμη. Ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς από τα 20»

Δείτε εδώ το βίντεο: