Βασίλης Καρράς: «Το πάλεψε 2,5 χρόνια... ήταν κρυφό μυστικό» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή

Τα συγκινητικά του λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για τον Βασίλη Καρρά μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του με πολύ συγκινητικά λόγια, αποκαλύπτοντας πως έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και 2,5 χρόνια.

Οι αποκαλύψεις του Βασίλη Καρρά για τον Λευτέρη Πανταζή

«Στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα και οι συνάδερφοι με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Το πάλεψε 2,5 χρόνια… ήταν κρυφό μυστικό, το ψιλοξέραμε όλοι αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έδωσε τις μάχες του, καλός άνθρωπος, ντόμπρος, καλός τύπος, τον αγαπούσε ο κόσμος. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Ταίριαζαν λίγο οι ζωές μας. Και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα.

Λατρεύτηκε από όλον τον κόσμο, διασκέδαζε όλο τον κόσμο με τη ψυχή του, αυθεντικός, δεν τους είπε ποτέ ψέματα. Με τα τραγούδια του μιλούσε στις καρδιές του κόσμου. Βοηθούσε όλον το κόσμο και δεν το έλεγε» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής για τον Βασίλη Καρρά.

Δείτε επίσης: Ηχηρή απουσία καλλιτέχνη στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Η απάντηση του ξαδέρφου του για την φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο

Τεράστιος χαμός προκλήθηκε αυτές τις ημέρες με την φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τον Βασίλη Καρρά λίγο πριν πεθάνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου που νοσηλεύεται. Την εν λόγω φωτογραφία τράβηξε ο ξάδερφος του που είναι ο μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ και δέχτηκε πολύ έντονη κριτική.

Άμεσα την κατέβασε από το διαδίκτυο και παρόλο που κανένα άλλο οικογενειακό του πρόσωπο δεν είχε κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά, η εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA, επικοινώνησε μαζί του.

«Όλη η Ελλάδα πενθεί. Εμείς πενθούμε σαν οικογένειά του. Ήταν όντως άνθρωπος αγάπης. Βέβαια αγαπούσε τους ανθρώπους, τον συνάνθρωπό του και πάρα πολύ το χωριό του. από εκεί ξεκίνησε, από το Κοκκινοχώρι, και εκεί θα ταφεί. Είναι πολύ συγκινητικό για εμάς. Εγώ είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη νομίζω ήταν τον Οκτώβρη, μετά από μία επίσκεψη στο Άγιον Όρος, και δόθηκε η ευκαιρία να πάω να τον δω στο νοσοκομείο. Ήταν η οικογένειά του εκεί. Ήταν χαρούμενος που έβλεπε γύρω του τους ανθρώπους του. Ήταν η σύζυγός του, οι άνθρωποι που αγαπούσε πολύ.

Δείτε επίσης live εικόνα από κηδεία του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Στο τέλος μου είπε "ξάδερφε, το μόνο που έχω μέσα μου είναι η αγάπη". Το μόνο που αξίζει στη ζωή είναι η αγάπη. Είναι μία πολύ ευλογημένη συνάντηση με έναν άνθρωπο, ο οποίος ετοιμαζόταν είχε βάλει κάποιες προτεραιότητες στη ζωή του. Αγαπούσε την οικογένειά του και τον συνάνθρωπο του. Πίστευε και αγαπούσε τον Χριστό. Του έδωσα ένα εγκόλπιό μου ως δώρο, δεν είχα κάτι άλλο να του δώσω. Πήγα απροετοίμαστος στο νοσοκομείο», ανέφερε ο μητροπολίτης.

Και απάντησε για την φωτογραφία του Βασίλη Καρρά που δημοσίευσε στα social media: «Λυπούμαι, έβαλα μία φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μαζί του και νομίζω ότι ο κόσμος στεναχωρήθηκε και θύμωσε και την κατέβασα. Δεν ήθελα να προκαλέσω έντονή ανησυχία στους θαυμαστές του. Εγώ το έβαλα σαν ξάδερφός του. Εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύει».