Ίαν Στρατής: «Γίνεται χαμός, ο ένας κυνηγάει τον άλλον» - Τα τρυφερά λόγια για την κόρη του

«Από πολύ μικρός ήθελα να γίνω μπαμπάς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ίαν Στρατής:  «Γίνεται χαμός, ο ένας κυνηγάει τον άλλον» - Τα τρυφερά λόγια για την κόρη του

Ο Ίαν Στρατής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον σήμερα Τετάρτη 27/12 στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για την πατρότητα και τα συναισθήματα του από την ημέρα που ήρθε στην ζωή πριν μερικούς μήνες η κόρη του και έφερε ακόμα πιο κοντά τον ίδιο και την σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

Η εξομολόγηση του Ίαν Στρατή για την κόρη του

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα με το μωρό. Έχουμε στολίσει. Όχι πάρα πολύ, μη φανταστείτε. Οι μπάλες του δέντρου, δεν είναι κανονικές χριστουγεννιάτικες, έχουμε και τα γατιά. Γίνεται χαμός, ο ένας κυνηγάει τον άλλον. Είναι τέλεια όμως. Εννοείται ότι αφοσιώνεις τη ζωή σου στο παιδί, αλλά για να είναι καλά το παιδί, πρέπει να είσαι καλά κι εσύ.

Οπότε πρέπει να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Οι φίλοι μου δεν έχουν παιδιά. Είμαστε οι πρώτοι στην παρέα με παιδί. Είναι περίεργο, δεν το περίμεναν. Βέβαια, εγώ από πολύ μικρός ήθελα να γίνω μπαμπάς κάποια στιγμή, αλλά δεν το περίμεναν με τίποτα οι φίλοι μου. Ήμουν ο τύπος που θα πήγαινα διακοπές με την κοπέλα μου και έβρισκα στην παραλία ένα παιδάκι κι έπαιζα μαζί του», εξομολογήθηκε ο Ίαν Στρατής.

Δείτε επίσης: Με κόκκινη κουζίνα, πράσινο ψυγείο, τζάκι και βεράντα που έχει θέα όλη την Αθήνα - Το μοντέρνο διαμέρισμα που μετακόμισαν Συνατσάκη και Στρατής

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Ίαν Στρατή για τις πρώτες λέξεις της κόρης του, Ολίβιας

Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με το απόσπασμα να προβάλλεται το Σάββατο 2/12 με τον καλλιτέχνη να μιλάει μεταξύ άλλων για την παράσταση, που παίζει αλλά και για την κόρη του.

Όπως ανέφερε ο Στρατής, η Ολίβια έχει αρχίσει να λέει τις πρώτες της λέξεις - μιας και στις 5 Δεκεμβρίου έκλεισε έναν χρόνο ζωής - με την μικρή να λέει ''μαμά'', ''μπαμπάς'' και ''γάτα'', αφού στο σπίτι τους έχουν πολλές!

«Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου θα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή θα βαρεθεί μάλλον εύκολα. Ελπίζω να την κρατήσουμε να έχει ένα ενδιαφέρον και να κρατηθεί λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον αυτήν για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια, τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live, με live ορχήστρα, θα είναι όμορφα πιστεύω.

Πρώτα από όλα όταν ακούει οποιοδήποτε τραγούδι ''χορεύει''. Οπότε και εγώ τρελαίνομαι, αφήστε το. Λέει: ''μπαμπά'', ''μαμά'', ''γάτα'' και διάφορες άλλες. Βέβαια το απολαμβάνω, το ρόλο του πατέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς βέβαια. Είναι και λίγο αγχωτικό εννοείται, είναι μεγάλο βάρος να έχεις στην πλάτη σου, αλλά θέλω να πιστεύω, ότι τα πάμε πολύ καλά σαν γονείς», είπε ο Ίαν Στρατής