Γιώργος Καράβας: Η απάντησή του στην Μαρία Μπακοδήμου - «Εγώ προέρχομαι από...»

Το βίντεο στο ντουζ που «άναψε φωτιές»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Η απάντησή του στην Μαρία Μπακοδήμου - «Εγώ προέρχομαι από...»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Καράβας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ένα βίντεο (δείτε το εδώ) στο οποίο φαινόταν να κάνει μπάνιο γυμνός ήταν αρκετό για να αρχίσουν τα σχόλια τόσο από τους διαδικτυακούς του φίλους όσο κι από άτομα της showbiz, όπως η Μαρία Μπακοδήμου που στον αέρα της εκπομπής της, Γειά σου, το χαρακτήρισε «ναρκισσισμό» (δείτε εδώ ολόκληρο τον σχολιασμό της).

Το γνωστό μοντέλο, λοιπόν, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 27/12 στο Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων απάντησε σε όλα αυτά που άκουσε και διάβασε τις τελευταίες ημέρες.

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα

«Τι πάει να πει ναρκισσισμός; Είναι μια έννοια… Με την ίδια λογική όποιος άνθρωπος εκτίθεται στην τηλεόραση είναι ναρκισσιστής. Εγώ προέρχομαι από έναν χώρο, ο οποίος έχει να κάνει με τη μόδα και οι εικόνες τέτοιας αισθητικής στη μόδα είναι πολύ συνηθισμένες. Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν, δεν υπήρξε κανένα ίχνος γυμνού, είναι μια εικόνα που τη συναντάμε και στην παραλία. Στη δική μου αισθητική αυτό είναι κάτι κινηματογραφικό και άρα, από τη στιγμή που αρέσει σε εμένα, δικό μου είναι το προφίλ, αυτό πρεσβεύω και αν δεν αρέσει σε κάποιον μπορεί να μη με ακολουθεί», δήλωσε μεταξύ άλλων.