Σοφία Βόσσου: «Ντυμένος φαντάρος στις σκάλες...» - Η αποκάλυψη για την ερωτική φαντασίωσή της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Η αναπαραγωγή ήταν έτσι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: «Ντυμένος φαντάρος στις σκάλες...» - Η αποκάλυψη για την ερωτική φαντασίωσή της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, η πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ήταν αφιερωμένη στον αγαπημένο παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν να αποτίσουν ένα φόρο τιμής στη μακρά πορεία του στο χώρο της ικρής οθόνης και να μιλήσουν οι δικοί του άνθρωποι για τα χιλιόμετρα, που έχει διανύσει στο στίβο της ελληνικής showbiz.

Φυσικά, από όλα αυτό δε θα μπορούσαν να λείπουν τα δάκρυα συγκίνησης, αλλά και η αποκάλυψη άγνωστων πτυχών της ζωής του (δείτε εδώ τη συγκίνησή του και τα τρυφερά του λόγια στην κάμερα). Ανάμεσα σε αυτούς, που μίλησαν για το σπουδαίο showman ήταν και η δημοφιλής ερμηνεύτρια, Σοφία Βόσσου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, Γιάννη Πουλόπουλου, αναφέρθηκε σε μία ερωτική φαντασίωση, που είχε με τον παρουσιαστή και την οποία είχε εξομολογηθεί δημόσια, αλλά όπως φαίνεται είχε παρερμηνευτεί.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Βόσσου για την ερωτική φαντασίωση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Παιδί μου, δεν είπα ότι βρεθήκαμε στις σκάλες. Το έχετε πάρει αλλιώς, άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου. Το περιέγραψα ως φαντασίωση αυτό το πράγμα. Ήμασταν και πρωτοπόροι τότε, γιατί μετά το έκαναν όλοι, δέκα χρόνια μετά. Μου είπε ο Νίκος Μαστοράκης, "πες μια φαντασίωση που θα μπορούσες να έχεις με τον Ανδρέα” και είπα αυτό, ντυμένος φαντάρος στις σκάλες», εξήγησε η τραγουδίστρια μετά από την ερώτηση του δημοσιογράφου, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, που υφίσταται εδώ και χρόνια.

«Και βγήκε ότι εγώ ντυνόμουν φαντάρος και ότι την πήγαινα σε σκάλα και παίζαμε σκάκι», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο παρουσιαστής για το περιστατικό και τις φήμες, που ακολούθησαν με χιουμοριστική διάθεση. «Και αντ' αυτού, η αναπαραγωγή ήταν έτσι. Καμία σχέση όλο αυτό. Το να λες άλλα και να βγαίνουν άλλα», κατέληξε η ερμηνεύτρια κατηγορηματικά.