Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Ο χορός στην δεξίωση και τα τρυφερά φιλιά

Δείτε το τρυφερό βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Ο χορός στην δεξίωση και τα τρυφερά φιλιά

Ακόμα ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώνοντας τις ζωές του για πάντα. Ο γάμος έγινε σε κτήμα στην Παιανία Αττικής με καλεσμένους συγγενείς, στενούς φίλους και συνεργάτες, ενώ κουμπάροι ήταν η Μαρία Παρασίδου και ο Γιώργος Βαρελάς.

Στα social media έγιναν πολλές αναρτήσεις από αυτή την όμορφη βραδιά που το ζευγάρι πρόκειται για θυμάται για πάντα, όπως και οι οικογένειες τους. Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν ο χορός τους ως παντρεμένοι πλέον.

Ο πρώτος χορός αγαπημένου ζευγαριού μετά το γάμο του

Ο λόγος για την Γιώτα Τσιμπρικίδου η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Άγγελο Ανδριανό το απόγευμα της Τετάρτης 27/12, μια ημέρα που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό τους. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής στην δεξίωση αντάλλαξαν ένα πολύ τρυφερό φιλί, έκοψαν την τούρτα, ενώ χόρεψαν και τον πρώτο τους χορό.

Δείτε εδώ εικόνες από το bachelorette party της Γιώτας Τσιμπρικίδου!

«Τα τελευταία χρόνια είμαι σε μία σχέση πολύ συγκεκριμένη, δεν κρύβω κάτι, δεν διαλαλώ και κάτι. Με το καλό να γίνει ο γάμος. Μου έχει κάνει πρόταση και φοράω και το δαχτυλίδι, όταν δεν τον ξεχνάω καμιά φορά στο κομοδίνο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Open η Γιώτα Τσιμπρικίδου.