Κιμ Καρντάσιαν: Σάλος με νέα της φωτογραφία - Ξεφύτρωσε δεύτερος αντίχειρας στο χέρι της

Πολύ κακό photoshop

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κιμ Καρντάσιαν: Σάλος με νέα της φωτογραφία - Ξεφύτρωσε δεύτερος αντίχειρας στο χέρι της

Πριν από λίγες ημέρες ακόμα μια φωτογραφία με τα δάχτυλά της είχε γίνει θέμα συζήτησης (δείτε την εδώ) αλλά σίγουρα για... εντελώς διαφορετικούς λόγους! Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ευρέως γνωστό πως κάνει αρκετό photoshop στις φωτογραφίες που αναρτά στα social media της, από τα οποία μάλιστα πληρώνεται αδρά και ουκ ολίγες φορές έχει υπερβεί τα όρια... Τι σημαίνει αυτό;

Δεν είναι λίγες οι παραμορφωμένες εικόνες που έχει ανεβάσει με στραβούς τοίχους και πόρτες αλλά η πιο πρόσφατή της φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια! Πριν από λίγα 24ωρα η πασίγνωστη influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα καρουζέλ χριστουγεννιάτικων οικογενειακών στιγμιότυπων και ένα από αυτό έγινε θέμα συζήτησης στα σχόλια αφού δείχνει το ένα από τα δυο χέρια της να έχει δυο αντίχειρες!

Η νέα ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν


«Γιατί έχετε δύο αντίχειρες στην εικόνα;» ρώτησε ένας θαυμαστής στην ενότητα σχολίων με έναν άλλον να προσθέτει «όλοι ξέρουμε ότι η Κιμ είναι διάσημη για το μοντάζ».

Η Κιμ Καρντάσιαν και η κόρη της
Instagram/@kimkardashian

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως όλο αυτό το με το photoshop γίνεται επίτηδες για να συζητιούνται και να ανεβαίνει το engagment των post τους...

Πόσα λεφτά ζητάει η Κιμ Καρντάσιαν για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Σύμφωνα, με το ΤΜΖ ένα μόνο ποστάρισμα για κάποια διαφήμιση μπορεί να φέρει στις τσέπες της 1.000.000 δολάρια. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδες αναφέρουν μία δικαστική διαμάχη που έχει με εταιρεία που υποστηρίζει ότι αντιγράφει το «image» της. Η ίδια ζητάει 5εκ.δολάρια και στηρίζει το ποσό με βάση όσα χρήματα βγάζει η ίδια.

Η Κιμ αναφέρει πως ένα μόνο ποστάρισμα της φέρνει 300.000 με 500.000 δολάρια. Ωστόσο, το TMZ υποστηρίζει πως το ποσό φτάνει ακόμα και το 1.000.000 δολάρια και πως ήδη η νομική της ομάδα ετοιμάζει έγγραφα με προσαρμογές για τη συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη.