Βασίλης Καρράς: Ο Λευτέρης Κιντάτος συγκινεί - «Είναι ίσως η πιο ανατριχιαστική στιγμή στη ζωή μου»

«Τέτοιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, είναι πάντα δίπλα μας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βασίλης Καρράς: Ο Λευτέρης Κιντάτος συγκινεί - «Είναι ίσως η πιο ανατριχιαστική στιγμή στη ζωή μου»

Βαθιά θλίψη στον κόσμο της νύχτας, και όχι μόνο, προκάλεσε η απώλεια του Βασίλη Καρρά την παραμονή των Χριστουγέννων. Ανάμεσα σε εκείνους που γνώρισαν και αγάπησαν τον μεγάλο καλλιτέχνη ήταν ο τραγουδιστής και στιχουργός Λευτέρης Κιντάτος, με τον οποίο μάλιστα είχαν μοιραστεί και προσωπικές στιγμές έξω από τη συνεργασία τους, που θυμάται εκείνος με συγκίνηση.

Συγκεκριμένα γνωρίστηκαν την περίοδο που ο Λευτέρης Κιντάτος συμμετείχε στο Voice (όπου βγήκε νικητής το 2014) και σε ένα live, όπου θα έκαναν ντουέτο στα πλαίσια του διαγωνισμού. «Τότε εγώ μόλις είχα χάσει τον πατέρα μου, είχα παρακαλέσει όλη την παραγωγή να μην το μάθει κανένας και τους ευχαριστώ που δεν μαθεύτηκε. Όταν ήρθε ο Βασίλης Καρράς, πριν τραγουδήσουμε μου λέει: “Έλα λίγο μαζί μου”», αποκάλυψε αρχικά ο καλλιτέχνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast@star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά, για να συμπληρώσει: «Με βγάζει από τα παρασκήνια στο πάρκινγκ, με πήρε αγκαλιά και μου λέει: “Ξέρω τι περνάς, τον έχασα κι εγώ όταν ήμουν 16 χρονών”. Κλαίγαμε μαζί 5 λεπτά αγκαλιά, είναι ίσως η πιο ανατριχιαστική στιγμή στη ζωή μου. Αφού κλάψαμε αγκαλιά έξω, μου είπε: “Πάμε τώρα έξω να τα μπιπ όλα γι' αυτούς”, δείχνοντας τον ουρανό».

Δείτε επίσης: Κηδεία Βασίλη Καρρά: Τι ζήτησε η γυναίκα του την ώρα της ταφής του

«Λαϊκό τραγούδι χωρίς Βασίλη Καρρά δεν υπάρχει»

Η σχέση τους συνεχίστηκε και αφού βγήκε νικητής, αφού πριν ακόμα τελειώσει το Voice ο Βασίλης Καρράς είχε γράψει τραγούδι για τον Λευτέρη Κιντάτο, με τίτλο «Για την πάρτη της». Ο στιχουργός του ανταπέδωσε με τη σειρά του: «Από πιτσιρίκος έγραφα τραγούδια και πολλά τα φανταζόμουν με τη φωνή του. Κάποια στιγμή του στέλνω ένα, περνάνε δέκα μέρες και δεν μου έχει απαντήσει αν το αρέσει. Κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει “Έλα γιε μου, άκου”, και ακούω το τραγούδι μου από τη φωνή του Βασίλη Καρρά»

«Αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός που τον γνώρισα στη ζωή μου. Τον έλεγα “πατέρα” και εκείνος “γιε μου”. Θα μου λείψει. Λαϊκό τραγούδι χωρίς Βασίλη Καρρά, δεν υπάρχει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Κιντάτος, ενώ κατέληξε ότι έχει ακόμα ηχογραφημένα τραγούδια του, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε συνεννόηση με την οικογένεια του αείμνηστου καλλιτέχνη.