Πασχάλης Τερζής: Η σύζυγός του διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται για τον ίδιο και τον Βασίλη Καρρά

Τι είχε ειπωθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν τον Βασίλη Καρρά με τον Πασχάλη Τερζή να έχουν μια κόντρα που τους έκανε να σταματήσουν την συνεργασία και τη φιλία τους. Η κόντρα αυτή μάλιστα, κρατάει πολλά χρόνια με τους δυο σπουδαίους καλλιτέχνες να έρχονται ξανά σε επικοινωνία πριν από 4 μήνες.

«Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα. Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει» είχε πει χαρακτηριστικά με μια πικρία στη φωνή του στο Ενώπιος Ενωπίω ο Βασίλης Καρράς, ενώ είχε τονίσει ότι ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο για αυτή την αλλαγή στις σχέσεις τους.

Οι δυο τους παρόλα αυτά έλυσαν τις όποιες διαφορές που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν και το τελευταίο διάστημα μιλούσαν ξανά (δείτε το ρεπορτάζ).

Η απάντηση της γυναίκας του Πασχάλη Τερζή για την κόντρα με τον Βασίλη Καρρά

Σήμερα Πέμπτη 28/12 στο Πρωινό λίγο μετά την είδηση πως οι δυο άντρες μίλησαν και τα έλυσαν ανάμεσα τους, ο Θάνος Βάγιος επικοινώνησε με την σύζυγο του Πασχάλη Τερζή, η οποία διέψευσε ότι υπήρξε κόντρα μεταξύ τους στο παρελθόν.

«Υπήρχε πάντα μια φήμη - δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει - ότι ήταν να συνεργαστούν σε ένα νυχτερινό σχήμα το οποίο τελευταία στιγμή διαλύθηκε. Άρα πιθανόν να υπήρχε μια εκεί παγωμάρα να το πω έτσι. Όταν λέει τσακώθηκε με κάποιον δε λέει πιάστηκα στα χέρια η κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ουδέποτε υπήρξε παρεξήγηση και επιθυμεί να σταματήσει η αναπαραγωγή της είδησης καθώς δεν είναι αληθής» είπε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό.