Γωγώ Γαρυφάλλου: «Έχουμε ακούσει τα εξ’ αμάξης! Στην τελική τις τους νοιάζει;» - Κόλαφος για το βίντεο που δημοσίευσε με την Άννα Φλωρινιώτη στα μπουζούκια

«Η Άννα είναι χάλια, έχει να βιώσει και όλο αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γωγώ Γαρυφάλλου: «Έχουμε ακούσει τα εξ’ αμάξης! Στην τελική τις τους νοιάζει;» - Κόλαφος για το βίντεο που δημοσίευσε με την Άννα Φλωρινιώτη στα μπουζούκια

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη από καρκίνο, η Γωγώ Γαρυφάλλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο από την έξοδο της στα μπουζούκια με την Άννα Φλωρινιώτη, όπου δέχτηκε ευχές για τα γενέθλια της, τραγουδώντας. Το βίντεο αυτό λοιπόν, έφερε πολλά και αρνητικά σχόλια στα social media.

Πολλοί σχολίασαν, πως γίνεται λίγο μετά την κηδεία του αδερφού της, η Άννα με το Γωγουλίνι να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο τραγουδώντας και χαμογελώντας, ενώ βιώνουν το πένθος.

Η απάντηση της Γωγώς Γαρυφάλου στο σάλο με το βίντεο

Λίγο μετά την ανάρτηση που έκανε και ξέσπασε, το Γωγουλίνι μίλησε στη κάμερα της εκπομπής του STAR, BreakfastStar, δηλώνοντας:

«Δύσκολα τα Χριστούγεννα και έχουμε ακούσει τα εξ’ αμάξης. Μαύρα κατάμαυρα γενέθλια ήταν και να πω ότι δεν οργάνωσα γενέθλια. Εκείνη τη μέρα δουλεύαμε με την Άννα και καθώς τελείωσε η βραδιά για το δικό μας μαγαζί και έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι που μας αγαπάει πάρα πολύ. Και μας είπε “όχι δεν θα μείνετε έτσι άγιες μέρες, να έρθετε” και μας έστελναν μηνύματα.

Η Άννα εκείνη τη μέρα δεν ήταν καθόλου καλά και δεν έκανα κανένα πάρτι, ούτε στα τραπέζια χόρευα. Απλά η φίλη μας ανέβασε το στόρι που η Καρουσάκη μου λέει το "χρόνια πολλά" χωρίς τούρτα και μετά βρέθηκε όλος ο κόσμος να λέει "πώς πενθούν έτσι;". Και στην τελική και τι τους νοιάζει κιόλας; Ούτε γενέθλια κάναμε, ούτε χαρές έχουμε

Εμένα με πήρε η Άννα και μου είπε τον χαμό που έχει γίνει. Όταν λοιπόν αντιλήφθηκα τι έγινε, προσωπικά τρελάθηκα. Η Άννα είναι χάλια, έχει να βιώσει και όλο αυτό. Εγώ σαν κουμπάρα και φίλη της έχω το χρέος να την κάνω να χαμογελάει. Να της δώσω μία να πέσει περισσότερο; Η Αννούλα θέλει διαρκώς να είναι με κόσμο. Αν είναι δυνατόν να αγαπάει ο κόσμος περισσότερο τον Νίκο από την Αννούλα. Μπαίνει ο καθένας και γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Θα την πάω όπου χρειαστεί αρκεί να ξεχνιέται. Η ψυχολογία της είναι χάλια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Να σημειώσουμε πως λίγο νωρίτερα στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξανδρος Πετρίδης και προχώρησε σε ένα έξαλλο ξέσπασμα κατά της Γαρυφάλλου.