Στέφανος Κωνσταντινίδης - Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του: «Τα Χριστούγεννα έχουν αλλάξει μορφή»

Η σπάνια αναφορά στα αδέρφια του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέφανος Κωνσταντινίδης - Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του: «Τα Χριστούγεννα έχουν αλλάξει μορφή»

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το πρωί της Πέμπτης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του, για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την απώλεια του πατέρα του. Αρχικά, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη φετινή συνεργασία του με την εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου εμφανίστηκε αρκετά κεφάτος.

Όπως δήλωσε χαριτολογώντας ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά: «Έχω σοβαρό πρόβλημα με τους φετινούς συνεργάτες μου, δεν τα βρίσκουμε με τίποτα. Ειδικά όταν η κουβέντα πηγαίνει στα χρόνια σχέσης, γάμου και αν το σ@ξ υπάρχει, είναι ζωηρό, βασικό δώρο της ζωής και όλα αυτά, είμαι μόνος μου. Άντε και λίγο η Μελέτη που κρυφοκοιτάζει σε αυτά που λέω».

Δείτε επίσης: «Ότι κάνουμε στη ζωή μας είναι...» - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον μπαμπά έκανα υπερπροσπάθεια...»

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια ανέφερε: «Είμαι ο Στέφανος και είμαι διαθέσιμος, κύριοι διευθυντές των καναλιών και project managers. Δεν είναι αυτοσκοπός όμως να κάνω εκπομπή. Προσωπικά ούτε σκοπεύω να πάρω σύνταξη από το σκαμνί του δεύτερου ρόλου, ούτε με ενδιαφέρει ο πρώτος ρόλος».

Ενώ όταν η κουβέντα πήγε στην απώλεια του πατέρα του και τις πρώτες γιορτές χωρίς αυτόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε συγκινημένος: «Τα Χριστούγεννα από τότε που έφυγε ο μπαμπάς, πριν από τριάμισι χρόνια, έχουν αλλάξει μορφή. Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκείνον έκανα μια υπερπροσπάθεια να πάω στο μεγάλο τραπέζι, με τη μαμά να μην έχει στολίσει αλλά να έχει μαγειρέψει για να είμαστε όλοι μαζί. Το είχα συνδυάσει όλο αυτό με το καλωσόρισμα του μπαμπά, που έλεγε “Καλώς τον λεβέντη μου” και όλα αυτά... Εντάξει, είναι διαφορετικά».

Κλείνοντας ο δημοσιογράφος του Mega Καλημέρα θυμήθηκε όμορφες στιγμές και σκανταλιές από την παιδική του ηλικία μαζί με τον πατέρα του, μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τα αδέρφια του που ασχολούνται με τις Τέχνες και τη μαγειρική, ενώ έκλεισε με τα «καλά» και τα «άτακτα» παιδιά του 2023. Τον τίτλο του πιο άτακτου τον κέρδισε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ πιο ήρεμος αναδείχτηκε ο παρουσιαστής του Breakfast, Ετεοκλής Παύλου. «Τι τραβάς εκεί, σε έχω καταλάβει», είπε χαμογελώντας ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με τον παρουσιαστή να τον ευχαριστεί για τα πειράγματά του.