Συγκλονίζει ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης: «Ο Βασίλης Καρράς ήταν δεύτερος πατέρας για τον Παντελή»

«Δεν θα ξεχαστεί ποτέ αυτός ο άνθρωπος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης: «Ο Βασίλης Καρράς ήταν δεύτερος πατέρας για τον Παντελή»

Μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, με τους ανθρώπους που τον γνώρισαν και τους άγγιξε με τα τραγούδια του και το κέφι του να μιλούν τις τελευταίες μέρες, τιμώντας την μνήμη του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πριν από σχεδόν έξι χρόνια, και τον οποίο ο Καρράς είχε σαν γιο του. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στο τραγούδι «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε».

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μίλησε συγκλονισμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απώλεια του Βασίλη Καρρά και αναφέρθηκε στην πατρική αγάπη και εκτίμηση που είχε με τον αδερφό του. «Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη. Τεράστιος καλλιτέχνης, τεράστιος άνθρωπος. Έχει αφήσει το δικό του στίγμα σε όλη την ελληνική δισκογραφία και όχι μόνο. Πάνω απ' όλα Ανθρωπος», είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Ήταν δεύτερος πατέρας για τον Παντελή. Όπως και ο κ. Καρράς έλεγε τον αδερφό μου γιο του. Τεράστια αγάπη και αλληλοσεβασμός ο ένας για τον άλλον».

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς: Όταν "έσπασε" στην κάμερα για το χαμό του Παντελή Παντελίδη

«Ο Βασίλης Καρράς δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο παρελθόν και είχαν συναντηθεί σε μια μεγάλη συναυλία που έδωσε στο Ισραήλ ο Βασίλης Καρράς με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, επίσης αδερφό του Παντελή που ακολουθεί τα βήματά του στο τραγούδι. Στην πορεία αναφέρθηκε και η ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, της Αθηνάς Παντελίδου, που έγραψε αναφερόμενη στον Βασίλη Καρρά και τον γιο της: «Καλό ταξίδι τεράστιε καλλιτέχνη. Να μου τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σε αγάπησε πολύ. Το αποτύπωμά σου στο τραγούδι θα μείνει ανεξίτηλο. Καλό σου ταξίδι στο φως».

Ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε από την πλευρά του: «Είναι πολύ δύσκολα, τι να πω. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη γυναίκα του, στην κόρη του. Να 'ναι καλά, να τον θυμούνται και να είναι σίγουροι ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Επειδή το έχω ζήσει κι εγώ με τον Παντελή, η αγάπη του κόσμου θα τον κρατάει ζωντανό για χιλιάδες χρόνια. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ αυτός ο άνθρωπος»

Η αναφορά του Βασίλη Καρρά στον Παντελή Παντελίδη

Η εκτίμηση ήταν αμοιβαία, αφού και ο Βασίλης Καρράς μιλούσε πάντα με θερμά λόγια για τον Παντελή Παντελίδη, ακόμα περισσότερο μετά το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή. «Δεν κλείνει με τίποτα η πληγή του πατέρα και της μάνας που χάνει το παιδί της, με τίποτα, όσα χρόνια κι αν περάσουν... Ο Παντέλος μου ζει μέσα στην καρδιά μου και δεν θα ξεχαστεί ποτέ», δήλωνε εκείνος στο YOU και έκλεινε εκεί την κουβέντα.