Βασίλης Καρράς: Όταν "έσπασε" στην κάμερα για το χαμό του Παντελή Παντελίδη

«Ο Παντελής μου θύμιζε εμένα όταν ήμουν μικρός...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα η τραγική είδηση του θανάτου του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Σε ηλικία μόλις 70 ετών, χθες, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο, έφυγε τελικά νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο ένας μετά τον άλλον επώνυμοι άνθρωποι της ελληνικής showbiz αποχαιρετούν το σπουδαίο καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου (δείτε εδώ το τελευταίο τους "Αντίο"). Βέβαια, και εκείνος ήταν ένας πολύ καλός και βαθία συναισθηματικός άνθρωπος, ο οποίος δε δίσταζε να δείχνει στο κοινό και τις πιο αδύναμες και πιο φορτισμένες του στιγμές. Τόσο σε δικές του συναυλίες, όταν κατάφερνε να γεμίσει ολόκληρα στάδια και συναυλιακούς χώρους με πλήθος κόμσου, που πήγαινε να τον θαυμάσει (δείτε εδώ τη στιγμή, που λύγισε το θέατρο Πέτρας).

Κάτι αντίστοιχο, μία παρόμοια στιγμή, όπου "έσπασε" δημοσίως ήταν όταν βρέθηκε στη βραδινή εκπομπή, "Late Night", η οποία προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας. Τότε, που γυρίστηκε και προβλήθηκε η συνέντευξη, ήταν λίγο καιρό μετά από το θάνατο, του καλού του φίλου και συνεργάτη, Παντελή Παντελίδη.

Όταν είχε "λυγίσει" ο Βασίλης Καρράς στην κάμερα για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Αρχικά, ο παρουσιαστής της εκπομπής, του είπε, πως ήταν σαν ο ίδιος να είχε υιοθετήσει το νεαρό καλλιτέχνη, όμως εκείνος το αρνήθηκε, ενώ φάνηκε από την αρχή, ότι άρχισε να σπάει. «Κάναμε παρέα κάθε μέρα. Ο Παντελής μου θύμιζε εμένα όταν ήμουν μικρός, έτσι ακριβώς, τίποτα δεν του έλειπε. Δεν είχε αγωνίες ο Παντελής. Πάμε; Πάμε! Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου! Και σε ποιον δεν λείπει…», είχε πει ο σπουδαίος καλλιτέχνης για το συνάδελφό του, που έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία από τη ζωή.