Λάκης Γαβαλάς: Οι στυλιστικές προτάσεις του για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν από τη Λαϊκή αγορά του Παπάγου

Μαζί με τη...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: Οι στυλιστικές προτάσεις του για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν από τη Λαϊκή αγορά του Παπάγου

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, παραχώρησε μία βαθιά εξομολογητική συνέντευξη, πρόσφατα κατά την οποία αναφέρθηκε στη σχέση με τις αδερφές του, αλλά αποκάλυψε και κάτι συγκλονιστικό σχετικά με τη διαθήκη του (δείτε εδώ τι είπε για όλα αυτά, αλλά και για την επιστροφή του στην τηλεόραση).

Παράλληλα, ο ίδιος μας έχει συνηθίσει στα ιδιαίτερα και πολύ πρωτοπόρα ενδυματολογικά του σύνολα, αλλά και στα "αιχμηρά" του σχόλια γύρω από τα άτομα της τηλεόρασης και τους ανθρώπους της μόδας (δείτε εδώ τα "καρφιά" που πέταξε για τη Σοφία Χατζηπαντελή). Ωστόσο, σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, έκανε κάτι πολύ διαφορετικό, το οποίο χάρισε πολλά γέλια, και έδειξε για μία ακόμα φορά, ότι δε διστάζει να κάνει το οτιδήποτε.

Ο επιτυχημένος στυλίστας πήγε παρέα με τη Νανά Παλαιτσάκη, στη λαϊκή αγορά του Παπάγου, προκειμένου να κάνουν τα "τελευταία τους ψώνια" για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ενώ εκείνος έκανε και πολλές στυλιστικές προτάσεις με τα ρούχα, που βρήκε εκεί σε διάφορους πάγους, αλλά και με αξεσουάρ.

Το όλο σκηνικό παρουσιάστηκε από την πρωινή εκπομπή, που συμμετέχει η γνωστή δημοσιογράφος, το "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Η βόλτα του Λάκη Γαβαλά και της Νανάς Παλαιτσάκη στη λαϊκή αγορά του Παπάγου

«Επιτέλους με ενώσατε πάλι με τη Νανά, σε αυτή τη φανταστική λαϊκή αγορά. Είμαστε στου Παπάγου και περνάμε τέλεια!», σημείωσε αρχικά ο σχεδιαστή μόδας. Ο ίδιος μάλιστα, θέλοντας να δείξει, πόσο καλά περνάει, αλλά και το γεγονός, ότι μπορεί κάποιος να βρει και οικονομικές λύσεις για το outfit του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, δε δίστασε να κάνει ποικίλες στυλιστικές προτάσεις.

Τα σύνολα, δε που παρουσίασε, ήταν ολοκληρωμένα με αξεσουάρ, ρούχα, μέχρι και εσώρουχα, για τα οποία έκανε και ένα πολύ "καυστικό και όλο νόημα" σχόλιο, «όλα πλέον βέβαια, τα έχουν κάνει εξώρουχα... ακόμη και τα εσώρουχα, έχουν γίνει εξώρουχα...».