«Λέμε όχι στα καραγκιοζιλίκια...» - Τα "καρφιά" του Λάκη Γαβαλά για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Στο καλό να πάει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, έκανε το πρωί της Πέμπτης 14/12, ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής, απάντησε με "καυστικό" χιούμορ για τις φήμες που θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρεί από το My Style Rocks.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστός σχεδιαστής απαντά για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού τις 3/11, είχε αναφέρει: «Η Χατζηπαντελή κάνει κινήσεις με τα νύχια της, με όλη αυτή τη διακόσμηση που βάζει πάνω της, που είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας και της πλάκας γενικότερα. Μπορεί να ήταν μία χειρονομία να δείξει το νύχι της, που το ένα μακρύτερο από το άλλο...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Έχω βάλει πάνω από εφτά τσάντες μου σε θυρίδα. Και μέσα στις τσάντες μου βάζω κοσμήματα, αν δεν τις κάνω ανθοδοχεία. Είσαι τρελή που θα κρατήσω τσάντα που δεν είναι αυθεντική; Αυτή είναι κακή ερώτηση αγάπη μου για μένα. Καταδικάζω το fake!» ανέφερε αρχικά.

«Στο καλό να πάει η Σοφία Χατζηπαντελή και καλό κατευόδιο. Να πάει να μάθει μια γλώσσα τέλεια και να μπορεί να συνεννοηθεί στην επόμενη πόλη. Είναι σαν μια κοροϊδία στη μόδα. Ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει εκατομμύρια, έχει άποψη και λέμε όχι στα καραγκιοζιλίκια» πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξεκαθάρισμα της Σοφία Χατζηπαντελή για το My Style Rocks

Την απάντηση της σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στο Μy Style Rocks, έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή, το πρωί της Δευτέρας 27/11, στην εκπομπή Το Πρωινό.

«Αγαπώ τα κορίτσια πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε» είπε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το ότι πετάει διάφορα προϊόντα.

«Δεν ήταν να κάνω δεύτερη σεζόν έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμένα αλλά όταν τελειώνω γυρνάω πίσω στο ξενοδοχείο. Είμαι μόνη μου εδώ, δεν έχω την οικογένεια μου. Είμαι τυχερή που έχω οικογένεια την Κατερίνα, τον Στέλιο, τα κορίτσια αλλά κουράστηκαν λίγο» ανέφερε η Σοφία Χατζηπνατελή.