Νέα Σμύρνη: Ο πατέρας του 18χρονου ήταν γνωστός στιχουργός – Τι δηλώνει για την αδελφοκτονία

«Τα παιδιά μου μάλωσαν για μια μπλούζα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: Ο πατέρας του 18χρονου ήταν γνωστός στιχουργός – Τι δηλώνει για την αδελφοκτονία

Τελικά μία ασήμαντη αφορμή φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, όταν 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του. Για μία μπλούζα έγιναν όλα, όπως ισχυρίζονται και οι γονείς τους, που προς το παρόν είναι καταρρακωμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πατέρας των δύο αγοριών ήταν γνωστός στιχουργός και ιδιαίτερα αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού έχει γράψει στίχους για τον Λευτέρη Πανταζή, τον Σώτη Βολάνη, την Έφη Θώδη και άλλους. Ο πατέρας τους μίλησε αποκλειστικά στο T-Live στον Alpha, εμφανώς συγκλονισμένος και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ακόμα σε κατάσταση να μιλήσει.

Δείτε επίσης: Αννούλα Φλωρινιώτη: «Άρχιζε ξαφνικά και κιτρίνιζε...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της

«Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι σε άσχημη κατάσταση»

Ο πατέρας των δύο αγοριών απέδωσε την αδελφοκτονία σε κακιά στιγμή και τόνισε πως όλα έγιναν επειδή ετοιμαζόντουσαν να ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι με τη μητέρα τους και ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους. «Τα παιδιά μου μάλωσαν για μια μπλούζα, δεν είναι αυτά που λένε. Σας παρακαλώ, τα αδέλφια αγαπιόντουσαν. Ατύχημα έγινε. Μάλωσαν για μια μπλούζα, ήταν έτοιμοι να φύγουν ταξίδι. Θα πήγαιναν στο Βουκουρέστι μαζί με την μητέρα τους. Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι σε άσχημη κατάσταση. Σας παρακαλώ πρέπει να στηρίξω το παιδί μου. Ήταν η κακιά στιγμή», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε ανάμεσα σε λυγμούς στην εκπομπή του Alpha: «Πονάει ο γιος μου. Έχουμε κάνει αγώνα για τα παιδιά μας, έχασα το ένα παιδί μου, πρέπει να βοηθήσω το άλλο».

Συμμαθητές και γείτονες του 18χρονου πάντως έκαναν λόγο για νευρική συμπεριφορά του απέναντι στον αδερφό του και στα υπόλοιπα παιδιά, ενώ άφησαν λουλούδια κοντά στον τόπο του εγκλήματος, θέλοντας να αποχαιρετήσουν το 16χρονο θύμα. Την ίδια στιγμή η γιαγιά του 16χρονου υποστήριξε στο T-Live ότι η κόρη της (και μητέρα των δύο παιδιών) της ζήτησε να πουν στις αρχές ότι ήταν δυστύχημα και πως ο νεαρός έπεσε πάνω στο ψαλίδι, για να μην κατηγορηθεί ο μεγάλος της γιος.