Αννούλα Φλωρινιώτη: «Άρχιζε ξαφνικά και κιτρίνιζε...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της

«Δεν κατάλαβα ότι έφυγε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αννούλα Φλωρινιώτη: «Άρχιζε ξαφνικά και κιτρίνιζε...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδελφού της Νίκου Φλωρινιώτη, η 'Άννα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή T- Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου για να μιλήσει για αυτό το τραγικό γεγονός. Μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη στιγμή που ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή στο Λαϊκο Νοσοκομείο, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ πού και πότε θα γίνει η κηδεία).

Τα συγκινητικά λόγια της Αννούλας Φλωρινιώτη για τον αδελφό της

«Ήμουν εγώ και η μαμά τις τελευταίες ώρες δίπλα του. Όταν έφυγε ο αδελφός μου, ήμουν εγώ δίπλα του. Δεν κατάλαβα ότι έφυγε. Τον χάιδευα εκείνη την ώρα και του μίλαγα ως συνήθως. Αν δεν έβλεπα ότι άλλαζε το χρώμα του και επειδή φώναξα τους γιατρούς, δε θα είχα καταλάβει κάτι. Εκείνη την ώρα έτυχε και άκουσα την καρδιά του. Κάθε μισή ώρα, του έβαζα θερμόμετρο, μετά του έβαζα παγοκύστες για να πέφτει ο πυρετός και ενημέρωνα τους γιατρούς…»

Δείτε επίσης: Νίκος Φλωρινιώτης: Θα του φορέσουν γαμπριάτικο κοστούμι και θα τον θάψουν δίπλα στον πατέρα του - Το κλίμα που επικρατούσε 19/12 στο σπίτι της Άννας

«Εκείνη την ώρα λοιπόν, είδα το χρώμα του κάπως και δεν μου άρεσε. Άρχιζε ξαφνικά και κιτρίνισε. Του έβαλα οξύμετρο και η καρδιά δεν λειτουργούσε. Πανικοβλήθηκα κι άρχιζα και φώναζα βοήθεια. Έτρεξαν οι γιατροί και μου είπαν να περάσω έξω»

«Δεν ξέρω πώς το διαχειριζόμαστε. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι πάντα εγώ θα έτρεχα για το οτιδήποτε. Μου έλεγαν ότι δεν έχω ανάγκη εγώ. Μας έχουν πέσει πολλά μαζί. Είχα σκοπό να κάνω οικογενειακό τάφο. Στα τρία χρόνια του μπαμπά, θα μπορέσω να ορθοποδήσω. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου και παράλληλα το βράδυ.»

«Πάντα έκανα δύο και τρεις δουλειές.Πρέπει να επιβιώσω τώρα, δεν γίνεται διαφορετικά. Έχουμε πολλά έξοδα, πολλά ανοίγματα… Εγώ είμαι τώρα για τη μητέρα μου. Έφυγε ο πατέρας μου και ο αδελφός μου, η μάνα μου τι να κάνει; Ερείπιο είναι».